Добре дошли в бизнес страницата на ГошкоПокриви

Здравейте, ние сме екип от професионалисти с дълъг опит в сферата на строителството! Предлагаме ви всякакъв вид ремонт, гарантираме за качеството, и за разумните цени! Работим с договор и даваме гаранция! Ако не сте много на ясно за нещо свързано с ремонта, позвънете на посочения телефон! Ще се консултирате с нас, и ще вземете най-правилното решение! Очакваме вашето обаждане.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на покрив, Покривни услуги | Своге

“Много коректна бригада. Изключително съм доволен.
Много бързо и качествено извършиха ремонта.
Силно препоръчвам!”
на 25 Oct 2018 от Костадин .

Ремонт на покрив на вила в Симеоново, Покривни услуги | София

“Много сме доволни от извършената работа!
Препоръчваме Георги Стоянов, справи се много добре.”
на 26 Jul 2018 от Стилиян Сачков.

Покрив на гараж, Покривни услуги | Перник

“Много съм доволна от бригадата "Покривни услуги", работят бързо, организирано и чисто. Сключихме договор за ремонт на покрива на гараж и бяха готови дори предсрочно.” на 09 Jul 2018 от Ирена Иванова.

Качена препоръка, Покривни услуги

“Сертификат Брамак - за изпълнение на покривна система” на 06 Jun 2018 от Брамак.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

ЗА КАКВО МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ? - Имате въпроси свързани с покривите и покривните ремонти; - Желаете консултация относно проблем с Вашия покрив; - Искате да уточним дата и час за оглед; - Искате да изготвим специализирана ценова оферта за ремонт на Вашия покрив; - Вече сте се убедили в качеството на нашата работа и искате да сключим договор.

Специализация и квалификация:

Здравейте, управител съм на фирма, която има професионални работници с дълъг опит в бранша на строителството. Фирмата е лицензирана и е регистрирана в камара на строителите има и 3те иса. Работя БЕЗ АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ, за да сте сигурни в това, което плащате. Работя също така и с ДОГОВОР И ГАРАНЦИЯ. ИЗВЪРШВАМЕ РЕМОНТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД ДО 2 ЧАСА! Ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, експресно отстраняване на течове, битумни керемиди, хидро/топло изолация, изграждане на нов покрив, направа на навес, капандури, барбекюта, беседки и др. Смяна на улуци с безшевни(тип американски) ПВЦ с прахово боядисване/ обикновенни подцинковани улуци. НИСКИ ЦЕНИ! Георги Стоянов .

0879 590 810 | 10:00-18:00