Добре дошли на бизнес страницата на ГошкоПокриви


Здравейте, ние сме екип от професионалисти с дълъг опит в сферата на строителството! Предлагаме ви всякакъв вид ремонт, гарантираме за качеството, и за разумните цени! Работим с договор и даваме гаранция! Ако не сте много на ясно за нещо свързано с ремонта, позвънете на посочения телефон! Ще се консултирате с нас, и ще вземете най-правилното решение! Очакваме вашето обаждане.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Стефан Христов преди 12 дни за Лакиране на външна ламперия на къща, второ ниво | Бургас

“Георги Трайков е човек , който си разбира от работата . Макар и млад има голям опит в организиране на работния процес . Бързо и точно . Момчетата от бригадата са съвестни и отговорни за това ,което вършат . Всички условия по договора бяха спазени .”

Костадин преди 19 месеца за Ремонт на покрив | Своге

“Много коректна бригада. Изключително съм доволен.
Много бързо и качествено извършиха ремонта.
Силно препоръчвам!”

Стилиян Сачков преди 22 месеца за Ремонт на покрив на вила в Симеоново | София

“Много сме доволни от извършената работа!
Препоръчваме Георги Стоянов, справи се много добре.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


ЗА КАКВО МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ? - Имате въпроси свързани с покривите и покривните ремонти; - Желаете консултация относно проблем с Вашия покрив; - Искате да уточним дата и час за оглед; - Искате да изготвим специализирана ценова оферта за ремонт на Вашия покрив; - Вече сте се убедили в качеството на нашата работа и искате да сключим договор.

Специализация и квалификация


Здравейте, управител съм на фирма, която има професионални работници с дълъг опит в бранша на строителството. Фирмата е лицензирана и е регистрирана в камара на строителите има и 3те иса. Работя БЕЗ АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ, за да сте сигурни в това, което плащате. Работя също така и с ДОГОВОР И ГАРАНЦИЯ. ИЗВЪРШВАМЕ РЕМОНТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД ДО 2 ЧАСА! Ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, експресно отстраняване на течове, битумни керемиди, хидро/топло изолация, изграждане на нов покрив, направа на навес, капандури, барбекюта, беседки и др. Смяна на улуци с безшевни(тип американски) ПВЦ с прахово боядисване/ обикновенни подцинковани улуци. НИСКИ ЦЕНИ! Георги Трайков