Добре дошли в бизнес страницата на БУЛМАКС 2012 ЕООД

Фирмата е специализирана в изпълнение на цялостни довършителни ремонти, включващи Ел. и ВиК инсталации, направа на настилки и облицовки, сухо строителство, шпакловки боядисване и декорации. Имаме и магазин (шоурум) за бои и декоративни мазилки. Разполагаме с високо квалифицирани кадри за изпълнение на вашите обекти. Можем да ви предложим и услугите на интериорни дизайнери и проектанти.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Настоящата референция се издава на Булмакс 2012 ЕООД, гр. София, в уверение на това, че фирмата изпълнява договорните си отношения за изпълнение на довършителни работи в сграда находяща се на: гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Люботрън 1
Фирмата изпълнява задълженията си коректно и професионално като спазва всички нормативни изисквания, както и изискванията на възложителя.”
на 23 Mar 2018 от Евгени Андреев.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата е създадена септември 2012г. От тогава до сега имаме над 100 завършени обекта и толкова доволни клиента.

Специализация и квалификация:

Във нашата фирма работят двама дипломирани строителни инженери - Строителство на сгради и съоръжения; Електро инженер - Автоматика и автоматизация; Техник - ВиК; Технически ръководител; Служител "Контрол по качеството"; Отговорник " Безопасност и хигиена на труда" и и строителни работници с различна квалификация и специалност.