35 оставени мнения от 52 извършени проекти
4.80 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 66 месеца за Ремонт на обрушен балкон | Банкя

“Боби е супер точен, направи всичко, за което се бяхме разбрали та и отгоре. Като цяло работата не беше атрактивна и трудно щях да намеря кой да я свърши. Препоръчвам го горещо.”

Виж снимки
преди 68 месеца за Саниране на тераса в панелен блок - 5 ет. | София

“Боби и колегата му бяха много точни в договорките, изпълниха всичко перфектно, като в работата си включиха и закупуване и доставка до обекта на всички необходими материали. Направиха ми цялостно саниране на терасата и хидроизолация и поставяне на плочки на терасата на горния етаж, от която идваше голям теч.”

преди 69 месеца за Топлоизолация, Хидроизолация, замазка и поставяне на плочки на балкон 12 кв.м | София

“изключително сме доволни от работата на бригадата на Боби. Супер точни, работят от рано сутрин до късно вечер, подържаха чистота на обекта, подредени, стриктни и свестни. Извършиха ремонта на терасата ни в срок, без никакво закъснение. Препоръчвам ги с две ръце!!!”

Цветан Троянски преди 9 месеца за Кофраж и арматура,изкопна дейност,къртене и дрениране за къща | Банкя

“Бъдещи инвеститори не ви съветвам да се обръщате към този човек.След като сключих договор с него на стойност 72 000 лева и авансово преведох половината на 25.05.23 г.въпросният така наречен майстор за месец и половина само премахна оградата,разби бетона и до тук.Работата която извърши е на стойност не повече от 2 000-3 000 лева.На 6.07 дойде и ми заяви,че иска още 10 000 лева за да продължи.Разбира се отказах категорично и поисках да развалим договора.В договора има клауза,че мога едностранно да го разваля,като съм задължен да заплатят свършената до момента работа.Боев отказа да възстанови останалата сума дори и пред адвокат с който организирах среща.Вие сами определете дали този човек е строителен специалист или е специалист в друга свера.”

Ангел Денев преди 41 месеца за Ремонт под на баня поддушово пространство | София

“Ако имаше 0 бих оставил. Момчетата се държат интелигентно и внимателно, но за съжаление нямат уменията и инструментите да слагат плочки. Грешки стават, но да се опиташ да скриеш криво изрязани плочка, дупки между пода и стената и счупени наранени стенни плочки като ги намажеш с боичка (акрилен силикон) е престъпление.”

Виж снимки