Добре дошли на бизнес профила на Анико


Строителна фирма „АНИКО“ ЕООД е специализирана в строително ремонтни дейности на жилищни, промишлени, административни сгради, офиси и магазини, инфаструкторни обекти, паркове, спортни и детски площадки.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Строителна фирма АНИКО ЕООД е създадена през 2000 г. и е активна до днес, има изградени множество обекти в различни категории.

Специализация и квалификации


Фирма “Анико” ЕООД предлага строително-монтажни работи в жилищно, промишлено и гражданско строителство, изграждане на инженерингова инфраструктура, пътища и хидросъоръжения, производство и монтаж на метални конструкции, реконструкция и модернизация, текущо поддържане и ремонти, саниране на сгради и съоражения, строителни консултации, строително проектиране. вертикално планиране, геодезическо заснемане, трасиране, даване на ниво на строежи и други. Фирмата разполага с проектантски екип и може да предложи проектиране на сгради и съоражения, интериор и други. “Анико” ЕООД е редовен член е на Камарата на строителите в България. Вписана е в Централния професионален регистър на строителните фирми към Камарата на строителите в България и може да изпълнява строежи със следния обхват: ПЪРВА ГРУПА: строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения, първа до пета категория. ВТОРА ГРУПА: строежи от транспортната инфраструктурa, първа до четвърта категория. ТРЕТА ГРУПА: строежи от енергийната инфраструктура, първа до трета категория. ЧЕТВЪРТА ГРУПА: строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда, първа до пета категория.