Добре дошли на бизнес страницата на Димкос ЕООД


Ние сме млад, организиран и отговорен колектив с дългогодишен опит в строителството. Извършваме комплексни ремонтни услуги, включващи всички видове довършителни работи съобразени с новите технологии на строителния пазар. За това не се колебайте да ни потърсите, ние ще посетим вашият обект, ще направим безплатен оглед и ще ви предложим оферта. При нас ще намерите всичко за ремонта на вашият дом, офис, заведение или магазин.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Йордан Стойков преди 7 месеца за Козметичен ремонт на стена и тавани. | София

“Изключително съм доволен от свършената работа. Работи чисто бързо и най-вече качетствено.
Бих се възползвал от услугите на Димкос отново. Качество на разумни цени.”

Teodor преди 8 месеца за Лепене на ивайловградски гнайс 20см плочи и пробиване на Отвор за отводняване на тераса | София

“Доволен съм. Уговорихме се за два дни, завърши за един без забележки. Почисти всичко след себе си. Препоръчвам го.”

Огнян Кънев преди 8 месеца за Шпакловка на стая до латекс около 40м2 | София

“Доволен съм от работата на Димитър Косев. Всичко мина много добре. Препоръчвам го!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Преминали сме през доста разнообразни обекти и сме се сблъсквали с много ситуации. Разполагаме с необходимата техника и умения, за да се справим с всеки зададен проект. Ще получите качествена работа от наша страна, на добра цена! Предлагаме услуги както за частни, така и за корпоративни клиенти на добри цени. При нужда звънете на телефона, за повече информация.

Специализация и квалификация


Специализирали сме се в комплексните интериорни ремонти. Чистим каквото сме изцапали и си хвърляме боклука! Материали може да закупите сами, може да ги закупим и ние, като използваме намаления от цената!