Добре дошли на бизнес страницата на Димкос ЕООД


Ние сме млад, организиран и отговорен колектив с дългогодишен опит в строителството. Извършваме комплексни ремонтни услуги, включващи всички видове довършителни работи съобразени с новите технологии на строителния пазар. За това не се колебайте да ни потърсите, ние ще посетим вашият обект, ще направим безплатен оглед и ще ви предложим оферта. При нас ще намерите всичко за ремонта на вашият дом, офис, заведение или магазин.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Йордан Стойков преди 11 месеца за Козметичен ремонт на стена и тавани. | София

“Изключително съм доволен от свършената работа. Работи чисто бързо и най-вече качетствено.
Бих се възползвал от услугите на Димкос отново. Качество на разумни цени.”

Teodor преди 11 месеца за Лепене на ивайловградски гнайс 20см плочи и пробиване на Отвор за отводняване на тераса | София

“Доволен съм. Уговорихме се за два дни, завърши за един без забележки. Почисти всичко след себе си. Препоръчвам го.”

Огнян Кънев преди 11 месеца за Шпакловка на стая до латекс около 40м2 | София

“Доволен съм от работата на Димитър Косев. Всичко мина много добре. Препоръчвам го!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Преминали сме през доста разнообразни обекти и сме се сблъсквали с много ситуации. Разполагаме с необходимата техника и умения, за да се справим с всеки зададен проект. Ще получите качествена работа от наша страна, на добра цена! Предлагаме услуги както за частни, така и за корпоративни клиенти на добри цени. При нужда звънете на телефона, за повече информация.

Специализация и квалификация


Специализирали сме се в комплексните интериорни ремонти. Чистим каквото сме изцапали и си хвърляме боклука! Материали може да закупите сами, може да ги закупим и ние, като използваме намаления от цената!