Добре дошли в бизнес страницата на Димкос ЕООД

Фирма Димкос ЕООД ви предлага извършването на качествени вътрешни ремонти на топ цени. Занимаваме се с комплексни довършителни работи, както и цялостни ремонти на баня, усвояване на тераса, лепене на фаянс/гранитогрес/теракот, шпакловка и боядисване и т.н. Извършваме строителни ремонти и услуги на територията на цяла София. С всеки ремонт или услуга сме натрупали богат опит, както и репутация сред клиентите ни. Крайните резултати са с високо качество, съобразени с последните стандарти в ремонтните работи.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Козметичен ремонт на стена и тавани., Боядисване и декорация | София

“Изключително съм доволен от свършената работа. Работи чисто бързо и най-вече качетствено.
Бих се възползвал от услугите на Димкос отново. Качество на разумни цени.”
на 26 Jun 2019 от Йордан Стойков.

Лепене на ивайловградски гнайс 20см плочи и пробиване на Отвор за отводняване на тераса, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Доволен съм. Уговорихме се за два дни, завърши за един без забележки. Почисти всичко след себе си. Препоръчвам го.” на 13 Jun 2019 от Teodor .

Шпакловка на стая до латекс около 40м2, Боядисване и декорация | София

“Доволен съм от работата на Димитър Косев. Всичко мина много добре. Препоръчвам го!” на 11 Jun 2019 от Огнян Кънев.

Фина шпакловка, грундиране и боядисване на апартамент, Боядисване и декорация | София

“Изключително съм доволен от работата и отношението. Не само шпакловка и боядисване, а също работа по електроинсталацията, редене на трислоен паркет, лепене на плочки и баня. Отлично качество на работа. Много професионално и честно отношение. Препоръчвам безрезервно!” на 05 Jun 2019 от Руди М .

Довършване на гипсокартон-лунички, гипсокартон, шпакловка, шкурене и боядисване., Сухо строителство | София

“Наех Димитър за довършване на окачен таван/лунички, шпакловка, боядисване, поставяне на ламинат, первази, монтаж на врата и др. Свърши работата и си почисти. Бих го наел пак.” на 29 May 2019 от Недков .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Преминали сме през доста разнообразни обекти и сме се сблъсквали с много ситуации. Разполагаме с необходимата техника и умения, за да се справим с всеки зададен проект. Ще получите качествена работа от наша страна, на добра цена! Предлагаме услуги както за частни, така и за корпоративни клиенти на добри цени. При нужда звънете на телефона, за повече информация.

Специализация и квалификация:

Специализирали сме се в комплексните интериорни ремонти. Чистим каквото сме изцапали и си хвърляме боклука! Материали може да закупите сами, може да ги закупим и ние, като използваме намаления от цената!