Добре дошли на бизнес профила на dalidaeood


Фирма ДАЛИДА ЕООД работи в сферата на строителството с основна дейност електроинстaлации на жилища, хотели, ресторанти, офиси, дискотеки, барове и др. През дългогодишната си дейност държи на коректност качество и точност. Oбектите, които е изпълнила са Търговски Център Корал; Централ Плаза-Слънчев Бряг; Комплексите Златна Дюна 1и2; Жилищна сграда ул.Струма -23; Хотел Мираж в Несебър; Хотелите Манц 1;2;3; Хотелите Свети Георги-1;2;3; Хотел Съни Бей и Много Жилищни сгради на територията на град Поморие.

Електроуслуги е основна сфера на работа.


Опит


Стаж по специалноста 37 г. на управителя. Фирмата е на пазара от 1997 г. като ЕТ ДАЛИДА до 2007 г. и като ДАЛИДА ЕООД след 2007г.

Специализация и квалификации


Персонала е квалифициран и периодически преминава обучение в ПУЦ гр. Бургас. Фирмата е регистрирана в Строителната камара и има право да изпълнява обекти от 3, 4 и 5 категория. Също тaка правим ремонти с подмяна изцяло на електроинсталации ел. табла,  ел. контакти, ел. ключове и осветителни тела. Фирмата разполага с необходимите удостоверения за работа, а също така и с най - добрата техника.