310 препоръчани майстори за домашни ремонти в Бургас

Свържете се с доказани майстори!

В основата на успешния ремонт стори откриването на коректен специалист. В сайта на MaistorPlus лесно се свързвате с подходящи изпънители, независимо дали ви предстоят домашни ремонти в Бургас или в други населени места. Проучете внимателно профилите а регистрираните близо до вас професионалисти, за да сте сигурни в избора си на майстор. Можете напълно безплатно а заявите проект и в резултат на това ще получите различни оферти, от които да излъчите максимално отговаряшата на вашите очаквания. Не пропускайте да разгледате и препоръки от предишни клиенти, споделени в страниците на майсторите и фирмите.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Марио Минков

Член от 4 месеца:

Здравейте, казвам се Марио Минков и съм собственик и основател на фирма Kraft Floors. Специализирани сме в подовите настилки за домът, офиса и търговски обекти. Произвеждаме наш продукт висококачестве ...
Профилна снимка - Георги Георгиев
онлайн преди 5 часа

Жоро

2 извършени проекта

Член от 37 месеца:

Залепване на фаянс, облицовачен камък, мрамор, гранит и гнайс.В нашият курорт ме наричат камакът защото правя на хармони суит, Суит Хомс Каскади обработка и лепене на тревантин и гнаис .Имам препоръ ...
Профилна снимка - Георги Георгиев
онлайн преди 5 часа

Жоро

2 извършени проекта

Член от 37 месеца:

Залепване на фаянс, облицовачен камък, мрамор, гранит и гнайс.В нашият курорт ме наричат камакът защото правя на хармони суит, Суит Хомс Каскади обработка и лепене на тревантин и гнаис .Имам препоръ ...
Профилна снимка - Angel Linkov
онлайн преди 22 часа

Angel Linkov

Член от 14 месеца:

Груб строеж
Профилна снимка - Иван Динев

Член от 1 месец:

Казвам се Иван.Работя с качество и разумни цени.
Стандартна иконка за категория Отопление и климатизация
онлайн преди 7 часа

Станислав

12 извършени проекта

Последно мнение за "Довършване на таванско помещение":

"Отлично свършена работа във срок! Разширихме обхвата на ремонта, но офертите и цените бяха коректни, изпращани регулярно във sheets таблица. Реално завършиха помещението до ключ. Препоръчвам горещо."
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 12 дни

Сфера 2015

13 извършени проекта

Последно мнение за "Саниране на 3 етажна къща":

"Много съл доволен от изпълнението. Чудесна работа, справиха се много добре."
label.cover - Янтер 1991
онлайн преди 3 месеца

Янтер 1991

Член от 10 месеца:

Производство и монтаж на билбордове, указателни табла и метални конструкции.
Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 9 месеца

Алекс

Член от 20 месеца:

avatar_90798_2711866657.jpg
онлайн преди 9 месеца

DoIT CNC

Член от 20 месеца:

Оставени мнения за Всички категории:

Мартин Узунов преди 6 дни за Корекция ВИК | Созопол

“Ремонта беше изпълнен качествено и в договорения срок.”

Николай Аврамов преди 2 месеца за Довършване на таванско помещение | Бургас

“Отлично свършена работа във срок! Разширихме обхвата на ремонта, но офертите и цените бяха коректни, изпращани регулярно във sheets таблица. Реално завършиха помещението до ключ. Препоръчвам горещо.”

Пламен Димитров преди 6 месеца за Подмяна на 2 водомера и тоалетно гърне със задно оттичане | Бургас

“Супер доволен съм - Станислав и бригада бяха супер точни, свършиха работата качествено, бързо и без никакви засечки. Хората имат доста опит с много сериозни проекти в чужбина и у нас и определено знаят какво правят.

Препатих от всякакви несериозни разбирачи, които само обясняват как нещата не могат да станат, отлагат безкрайно или изобщо не се появяват - разбрах, че има свестни майстори, които държат на качеството и с които можеш да комуникираш нормално!”

Георги Атанасов преди 6 месеца за Поставяне на моноблок със задно оттичане | Бургас

“Доволен съм от работата на Станислав! Препоръчвам!”

Ева Буга преди 8 месеца за Заздравяване на стена | Бургас

“Предварителен оглед,консултация и свършена работа на следващия ден.Препоръчвам горещо на тези,които търсят образован,възпитан,прецизен,с опит и познания , чист и експедитивен изпълнител! Благодаря на сайта и на майстора ! Запазвам този контакт!”

Стефан Христов преди 10 месеца за Лакиране на външна ламперия на къща, второ ниво | Бургас

“Георги Трайков е човек , който си разбира от работата . Макар и млад има голям опит в организиране на работния процес . Бързо и точно . Момчетата от бригадата са съвестни и отговорни за това ,което вършат . Всички условия по договора бяха спазени .”

Галя Димитрова преди 11 месеца за Поливна система ,капково напояване. - село Константиново | Бургас

“Много добро изпълнение на проекта. Млад, амбициозен екип, отговорни,умни и работливи. Препоръчвам с две ръце. Адмирации за Зелени проекти, Паола Станева, Осман,Миро.”

Димитър Петков преди 14 месеца за Демонтаж и монтаж на бойлер . | Бургас

“Перфектно свършена работа . Бързо , коректно, точно .”

Ivan Penchev преди 18 месеца за Изграждане на покривна конструкция | Бургас

“Изключително изпълнителни и работливи. Въпреки че проектът се разшири драстично от първоначалните им очаквания, не се уплашиха и го изпълниха до край като работеха от сутрин до вечер. Оценям с четири звезди по две причини - първо малко повече се позабави изпълнението от очакваното заради една пауза от седмица. За мен лично беше неоснователно предвид, че след паузата така или иначе беше завършен не както се говореше преди това. Второто е липса на достатъчно внимание към детайла. Останах с усещане за претупване на работата накрая. Предвид цената може би очаквах малко повече от изпълнението.

Все пак, въпреки естетичните забележки, покривът и цялата конструкция, която изградиха си върши работата и нямаме никакви проблеми на този етап, което все пак е най-важното. Проявиха се като отговорни към работата си и с перфектно отношение.”

Русинов преди 19 месеца за Ремонт на моноблок Видима. | Бургас

“Много благодаря за съвета, който ми свърши много добра работа!”