Добре дошли на бизнес профила на Инстал Електрик ООД


Монтаж на всички видове ел. инсталации на производствени помещения, жилищни кооперации, хотели, ресторанти, офиси, еднофамилни къщи и вили. Ремонт или подмяна на съществуващи електроинсталации и електро табла. Ремонт на стълбищно осветление и домофонни инсталации, както и монтаж на нови такива. Подмяна на захранващи линии, смяна на апартаментни табла.

 

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Екипът на Инстал Електрик е съставен от млади висококвалифицирани професионалисти, чиято цел е да намерят оптималното решение за всеки конкретен случай, съобразно със спецификата на обекта и индивидуалните желания и представи на клиента.

Основната ни дейност е изграждане и поддръжка на електроинсталации и системи в съответствие с българските и европейски стандарти. Наш приоритет е да поддържаме делови контакти с водещи вносители и производители на съоръжения и елементи, необходими за изграждане на съвременните инсталации. Наши партньори са както водещи български, така и европейски компании за производство на електротехнически изделия. Предимство е и възможността клиентът да получи ориентация за ценовите параметри при избора на различни проектни решения още на старта. Предлагаме концепции, базирани на нови технологии и модерни решения, целящи осигуряване на максимален комфорт и рационална експлоатация.

Специализация и квалификации


Фирмата се занимава с всякакъв вид електро услуги. Стремим се да предложим на нашите клиенти най-добрите и рационални решения. Предлагаме богата гама на електроматериали за бита и промишлеността.