Мнения за Младен Георгиев 5.00 от 5

ремонт на покрив, Покривни услуги | София

“Наехме бригадата на Младен за ремонт на 80 кв. м. покрив. Разчитахме на експертизата на Младен относно материалите и дейностите нужни за да бъде извършен ремонта на покрива качествено и бързо. Бригадата му се справи изключително бързо със задачата като ни предоставиха и гаранция за период от 8 години. Целенасочено изчаках да минат няколко месеца от извършването на ремонтните дейности преди да напиша това ревю, за да се застрахова в случай, че се появят проблеми. За момента такива няма, така че съм доволен.” на 11 Feb 2019 от Антон Пенчев.

Ремонт на покрив на кооперация в центъра на София, Покривни услуги | София

“Наехме Младен Георгиев и неговата бригада за ремонт на 300 кв.м покрив на кооперация в центъра на София.
Предизвикателствата бяха много - организиране на пространството около кооперацията при доставка на материалите и извозването на отпадъците; съобразяване с различните мнения на съкооператорите, дъждовното лято. Момчетата са справиха бързо и в срок, а Младен изслушваше мненията и реагираше спокойно и адекватно. Покривът ни изглежда чудесно и вярваме, че поне в близко бъдеще няма да се наложи да се възползваме от гаранцията:) Препоръчваме Младен и неговата бригада.”
на 26 Jul 2018 от Гергана Лукова .

Измазване на стени / саниране, Изолация и Саниране | София

“Бързо, коректно и естетически красиво, но и на малко по-висока цена.” на 13 Mar 2018 от Анатолий Антов .

Ремонт и изчистване на улуци, Покривни услуги | София

“Добре свършена работа. Момчетата си разбират от работата и я вършат съвестно и отговорно. Може да им се разчита.” на 03 Nov 2017 от Евгени Василев.