17 оставени мнения от 25 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Александра Попова преди 2 месеца за Теч от покрив на кооперация на сграда | София

“Изключително точни и коректни.Свършиха работата точно както бяха обещали, остава да видим дали течът ще спре, но майсторът гарантира за това.”

Рени Велинова преди 3 месеца за Хидроизолация на част от покрив | София

“Много коректни хора, работата беше свършена чудесно, качествено и в срок”

Младен Георгиев отговори:

Благодаря !!

Пламен Траянов преди 7 месеца за Проект за външни ремонти | София

“Младен и бригадата му свършиха чудесна работа за ремонта на покрива. Отне им около 5 дни, направиха двойна скара, прегледаха и смениха всички счупени керемиди, направиха хидроизолация където трябваше, измазаха комините и др. От тогава валя много пъти, но течове вече няма. Преди Младен бяхме викали 3 пъти други "майстори", които нищо не направиха.”

Младен Георгиев отговори:

Благодаря за оставеното положително мнение.

Стоян Пейчинов преди 16 месеца за Изолация на къща | Долна Баня

“Много добре и бързо свършена работа. Справиха се за 2 седмица с изолация на цяла къща и ремонт на покрив, без да се налага да им се виси на главата.”

Георги Георгиев преди 19 месеца за Ремонт на два ската от покрив | Пловдив

“Благодаря на Младен и неговия колектив за професионалната им работа по покрива. Работиха бързо, коректно по предварително уточнените етапи от ремонта. След обсъждане решаваха и нововъзникналите проблеми. Имахме предварителен договор, който спазиха коректно. Плащането бе на етапи без предварителни вноски. Бързо се отзоваха на проблем с Велукс покривен прозорец допълнително. Доверете им се . Препоръчвам ги.”

Виктория Зарябова преди 19 месеца за Ремонт на стара къща | Годеч

“Отлично качество на работа с качествен материал, коректно отношение, прецизно изпълнение, съобразяване с конструкцията на сградата. Бригадата се справи бързо и адекватно, дори при създалите се неблагоприятни условия, резултат от зачестилите дъждове. Предложиха ни конкурентна оферта и осъществиха ремонта в рамките на 30 дни, а именно: премахване на стар и изграждане на нов покрив, бутане на ненужни стени и надстрояване, доизграждане на 2 комина с изолация, бетонов пояс, почистване на обекта. Препоръчваме и с радост ще продължим да работим с Младен и хората му! Те ни спечелиха, не само с качество на работа, но и с отношение и разбиране!”

Калин Даскалов преди 32 месеца за Ремонт на навес | София

“Младен се отзова много бързо, още същия ден, в който се обадих дойде за оглед. Прецени и измери нещата и ми каза цена, която си остана и до края.

Благодарен съм, че той и колегата му дойдоха да работят съвсем скоро след огледа. Постараха се всички възможни проблеми с този покрив да бъдат решени по най-безкомпромисен начин. Препоръчвам!”

Виж снимки
Лилия Кълчишкова преди 37 месеца за Частичен ремонт на покрив | София

“Изключително сме доволни от качествената и старателна работа на Младен Георгиев и неговия екип, от професионалното изпълнение на всички поставени задачи, както и на допълнително възложените работи, от вниманието и отношението към детайлите, от съобразителността и гъвкавостта, която проявяваха в различни ситуации.
Като цяло, отлична оценка за качество на работа, корекност, отношение, внимание, старание и професионализъм!”

Младен Георгиев отговори:

Благодаря за оценката Лили