Добре дошли в бизнес страницата на Младен Георгиев

Ние сме бригада в областта строителство. Имаме дългогодишен опит и нужната квалификация. Работя с хора, които са добре обучени и са специализирани в сферата на строителството.Бригадата предлага ремонт на покриви ,изграждане на покриви,нови покриви,усвояване на тераси Хидроизолация на покриви ,топлоизолация,шпакловане,боядисване,гипсокартон.Бригадата предлага оценка, на място. Гаранцията за всички извършени услуги в зависимост от типа на услугата e от 5 до 15 години.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на покрив на кооперация (частичен), Покривни услуги | Стара Загора

“Много добре свършена работа!Бригадата беше много организирана и ремонта приключи в срок.
Благодаря още веднъж за професионалното отношение.
Препоръчвам!”
на 03 Dec 2019 от Свилен Стоев.

Основен ремонт на покрив, Покривни услуги | София

“Много сме доволни от Младен Георгиев! Изпълни работата много добре и в срок.” на 09 Sep 2019 от Румяна Велкова.

ремонт на покрив, Покривни услуги | София

“Наехме бригадата на Младен за ремонт на 80 кв. м. покрив. Разчитахме на експертизата на Младен относно материалите и дейностите нужни за да бъде извършен ремонта на покрива качествено и бързо. Бригадата му се справи изключително бързо със задачата като ни предоставиха и гаранция за период от 8 години. Целенасочено изчаках да минат няколко месеца от извършването на ремонтните дейности преди да напиша това ревю, за да се застрахова в случай, че се появят проблеми. За момента такива няма, така че съм доволен.” на 11 Feb 2019 от Антон Пенчев.

Ремонт на покрив на кооперация в центъра на София, Покривни услуги | София

“Наехме Младен Георгиев и неговата бригада за ремонт на 300 кв.м покрив на кооперация в центъра на София.
Предизвикателствата бяха много - организиране на пространството около кооперацията при доставка на материалите и извозването на отпадъците; съобразяване с различните мнения на съкооператорите, дъждовното лято. Момчетата са справиха бързо и в срок, а Младен изслушваше мненията и реагираше спокойно и адекватно. Покривът ни изглежда чудесно и вярваме, че поне в близко бъдеще няма да се наложи да се възползваме от гаранцията:) Препоръчваме Младен и неговата бригада.”
на 26 Jul 2018 от Гергана Лукова .

Измазване на стени / саниране, Изолация и Саниране | София

“Бързо, коректно и естетически красиво, но и на малко по-висока цена.” на 13 Mar 2018 от Анатолий Антов .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Притежаваме над 12 годишен опит, работим без авансово плащане и даваме гаранция за извършената от нас работа. Бригадата ни има готовност да поеме обекти и да работи в на територията на цялата страна. Повикайте ни в София, Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград, Велико Търново, Видин, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Разград, Русе, Стара Загора, Хасково.

Специализация и квалификация:

Специализиране сме в: покривни услуги, зидария, калкан, дървена конструкция, обшиване на комини, хидроизолация, тенекеджийскиуслуги,топлоизолация,шпакловане,боядисване,гипсокартон.Предлагаме експресен ремонт без компромис в качеството на реални цени. Извършваме подбор и организация на бригада от майстори, специализирани в дадена услуга, за да предоставим наистина качествена работа, например в случаи на изграждане на нов покрив или цялостна реконструкция на дадена сграда. Във всичките си дейности ние се стремим към постигането на най-високи стандарти. Достъпни цени от Професионалисти на високо качество и гаранция за вашия покрив Стараем се да задоволим вашите потребителски изисквания и нужди, както и да изградим взаимоотношения на доверие и лоялност с нашите клиенти и партньори.Високото качество на нашите услуги е гаранция за сигурността на нашите клиенти. Ние поемаме отговорността за избора на най-висококачествените материали. Нашата бригада помогна на безброи домашни и бизнес собственици.Когато работите с нас, трябва да сте спокойни,знаейки, че вие ще получите покрив който изглежда и функционира по на най – добрия начин без някоя от неприятностите,които получавате от ‘’други Фирми или Бригади’’ ! Добрата дума на клиентите ни прави все по-популярни. Предлагаме качество и гарнция от 10-15 год. По желание на клиента подписваме нотариално заверен договор! Държим на качественото изпълнение и добрата комуникация.

0879 590 810 | 10:00-18:00