Добре дошли на бизнес профила на Младен Георгиев


Ние сме бригада в областта строителство. Имаме дългогодишен опит и нужната квалификация. Работя с хора, които са добре обучени и са специализирани в сферата на строителството.Бригадата предлага ремонт на покриви ,изграждане на покриви,нови покриви,усвояване на тераси Хидроизолация на покриви ,топлоизолация,шпакловане,боядисване,гипсокартон.Бригадата предлага оценка, на място. Гаранцията за всички извършени услуги в зависимост от типа на услугата e от 5 до 15 години.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Александра Попова преди 2 месеца за Теч от покрив на кооперация на сграда | София

“Изключително точни и коректни.Свършиха работата точно както бяха обещали, остава да видим дали течът ще спре, но майсторът гарантира за това.”

Рени Велинова преди 3 месеца за Хидроизолация на част от покрив | София

“Много коректни хора, работата беше свършена чудесно, качествено и в срок”

Младен Георгиев отговори:

Благодаря !!

Пламен Траянов преди 7 месеца за Проект за външни ремонти | София

“Младен и бригадата му свършиха чудесна работа за ремонта на покрива. Отне им около 5 дни, направиха двойна скара, прегледаха и смениха всички счупени керемиди, направиха хидроизолация където трябваше, измазаха комините и др. От тогава валя много пъти, но течове вече няма. Преди Младен бяхме викали 3 пъти други "майстори", които нищо не направиха.”

Младен Георгиев отговори:

Благодаря за оставеното положително мнение.

Виж всички мнения

Опит


Притежаваме над 15 годишен опит, работим без авансово плащане и даваме гаранция за извършената от нас работа. Бригадата ни има готовност да поеме обекти и да работи в на територията на цялата страна. Повикайте ни в София, Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград, Велико Търново, Видин, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Разград, Русе, Стара Загора, Хасково.

Специализация и квалификации


Специализиране сме в: покривни услуги, зидария, калкан, дървена конструкция, обшиване на комини, хидроизолация, тенекеджийскиуслуги,топлоизолация,шпакловане,боядисване,гипсокартон.Предлагаме експресен ремонт без компромис в качеството на реални цени. Извършваме подбор и организация на бригада от майстори, специализирани в дадена услуга, за да предоставим наистина качествена работа, например в случаи на изграждане на нов покрив или цялостна реконструкция на дадена сграда. Във всичките си дейности ние се стремим към постигането на най-високи стандарти. Достъпни цени от Професионалисти на високо качество и гаранция за вашия покрив Стараем се да задоволим вашите потребителски изисквания и нужди, както и да изградим взаимоотношения на доверие и лоялност с нашите клиенти и партньори.Високото качество на нашите услуги е гаранция за сигурността на нашите клиенти. Ние поемаме отговорността за избора на най-висококачествените материали. Нашата бригада помогна на безброи домашни и бизнес собственици.Когато работите с нас, трябва да сте спокойни,знаейки, че вие ще получите покрив който изглежда и функционира по на най – добрия начин без някоя от неприятностите,които получавате от ‘’други Фирми или Бригади’’ ! Добрата дума на клиентите ни прави все по-популярни. Предлагаме качество и гарнция от 10-15 год. По желание на клиента подписваме нотариално заверен договор! Държим на качественото изпълнение и добрата комуникация.