1 оставени мнения от 3 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 114 месеца за Почистване на апартамент - еднократно | София

“Димка е невероятна-отговорна, прецизна и изключително коректна! Внимателна е към детайлите, общуването с нея е много приятно! ”

Качена препоръка, Почистване

“Госпожа Димка Никодимова работи при нас от есента на 2013 година до днешна дата (вече три години), като домашна помощница.
В задълженията на г-жа Никодимова влизат редица дейности, свързани с поддържането на домакинството - готвене, гладене, пране и почистване на жилището три пъти седмично.
Г-жа Никодимова подхожда към задълженията си отговорно и стриктно. Винаги пристига точно в уговореното време. Изключително прецизна е, дейна и организирана. Винаги сме били изключително доволни от начина, по който изпълнява всички поставени задачи. Присъщи са и високата работоспособност, комуникативност, доброжелателност и честност. По характер е ведра и остроумна личност. Наистина ценно качество е способността й да се разбира с хората и безконфликтно да решава възникващите въпроси.
Витан Витанов
0888892227”

на 01 Jan 2011 от Витан Витанов