Добре дошли на бизнес профила на Борислав Боздев


Здравейте, Предлагам качествено извършване на цялостен или частичен ремонт на апартаменти, къщи, офиси или магазини: - Монтаж на гипсокартон - преградни стени, предстенни обшивки, окачени тавани; - Монтаж на интериорни врати; - Монтаж на осветителни тела, ключове и контакти; - Изпълнение на ел. инсталации, ремонт и свързване на ел. табла; - Ремонт на баня - лепене на фаянс и гранитогрес, монтаж на обороудване и аксесоари; - Боядсване с латекс по стени и тавани;

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Гергана Христова преди 3 месеца за Монтаж на кухня, лайсни, лампи, контакти и смяна на сифон | София

“Изключително доволна съм от Борислав. Извърши цялата работа в рамките на един ден, като всичко се извърши много професионално. Комуникацията е лесна и приятна, човека е точен и съобразителен. Със сигурност бих го потърсила отново при нужда!”

Любомир Ненов преди 11 месеца за Боядисване и лепене на плочки в апартамент | София

“Работи чисто, прилежно и коректно.”

Юлиан преди 13 месеца за Довършителни вътрешни ремонти | София

“Много добре свършена работа, доволен съм.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Повече от 25 години се занимавам с изброените дейности и затова време достатъчно ясно се откроиха нещата , които ми помагат за успешната работа: - работа с качествени материали; - откритост към клиентите, изразяваща се в предварително изясняване на детайлите по отношение на техните изисквания и по отношение на това какво аз ще дам за тях и не на последно място ясни финансофи взаимоотношения от самото начало .

Специализация и квалификации


Завършено техническо образование със специалност "Електрообзавеждане на промишлени предприятия"