Добре дошли на бизнес профила на Пард Билд ЕООД


Пард Билд ЕООД предлага услуги свързани със строителна механизация. Разполагаме с различни по вид строителни машини както и с богат прикачен инвентар. Мини багери, мини челни товарачи, трамбовки, хидравлични свредели и чукове, заравнители, мулчери, хидравлични храсторези и всякакви отрезни машини.

Озеленяване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата ни притежава квалифициран инженерен персонал и служители с опит за качествено изпълнение на възложените проекти.

Специализация и квалификации


Дейности за които можете да разчитате на нас: Почистване от растителност на запустели имоти. Изкопи, насипи, дренажи, заравняване. Събаряне на стари постройки, огради, изнасяне, товарене и изхвърляне на строителния отпадък. Изкопаване на всякакви канали, шахти, поливни или ел.трасета, септични ями. Насипване и заравняване с хумус.

Допълнително


Изграждане на подпорни стени, терасиране на дворове и паркове с голяма денивелация. Изграждане на различни видове огради. Изграждане на автоматизирани поливни системи, автоматизирано дворно осветление, плочко пътеки, тротоари, стъпала и всичко което е необходимо за един двор.