1 оставени мнения от 1 извършени проекти
2.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Цветан Герасимов преди 36 месеца за Шпакловка, боядисване, обръщане, гипскартон | София

“Нискобюджетни майстори, които щяха да получат по-висока оценка, ако не се наложи да пребоядисвам на места след тях, поради появили се петна, най-вероятно след неизчакано изсъхване или недобро почистване на лепилото след тапетите. Така и не намериха време за един месец да дойдат да си поправят работата. При пребоядисването падна част от шийтрока им, като отдоу нямаше и помен от гипсовото лепило, което също беше калкулирано. Не препоръчвам избор на новопоявили се майстори, без предишни мнения от техни клиенти.”

Мариян Чангалов отговори:

Качеството си е на добро ниво и работата си беше извършена съвестно просто помещението е приземен етаж и влагата е много голяма там не става за живеене без подходящите уреди като влагоуловители и тн и няма никаква вентилация така че клиента постъпва некоректно с това си мнение а за относните петна се просмуква влага през шпакловката и за да изчезнат си трябва доста сериозен цялостен ремонт а не само шпакловка и боядисване но това е било желание на клиента и ниско бюджетен проект