Добре дошли на бизнес профила на Mario Venchov


На 25год съм от гр. София с 4 годишен опит в строителството в Англия, харесващ работата си, амбициозен, опорит, максималист в работата, Работя на нормални цени набиращ клиенти от скоро съм в България и съм в процес на основаване на фирма, давам гаранция за работата си, качество и точност.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Над 4ри години опит в Англия-лондон с най-съвременното строителство и материали в изграждането на конструкции от външни стени и всякакъв тип облицовки до преградни стени, тавани - Растер,скара,Армстронг изграждане асансьори шахти, консерватории, Дървени стени и конструкции, Топло,Шумо и пожаро устойчиви с най новото строителство работеща Цяла Америка и Европа, Бритиш Джипсъм и Кнауф работя и по двата стандарта отговарящи за качество и дълголетие.

Специализация и квалификации


Специализиран и квалифициран от CITB - Професионално ниво в Сухото Стройтелство, Топлоизолаций и всякакъв вид конструкции облицовани от метал,дърво,гипсокартон,циментборд, външен weatherboard, пвц и керамика, с всички видове изолации подходящи за различните облицовки и желани постижения на клиента.

Допълнително


Извършвам всякакъв вид ремонтни реставрационни и нови строителни дейности както в къщи, вили, общински сгради така и външни дворни дейности като малки дворни сгради, складове, беседки и басейни и шахти,тротоарни дейности и дренажи. Разполага с точен екип за извършването на всички горепосочени дейности квалифицирани в работата си както за бързо строителни така и за дълга заетост, малки и голями проекти.