Добре дошли на бизнес профила на Павлин


ФИРМА VIP MAX STROY , с предмет на дейности - монтажни и довършителни работи в строителството. Основна дейност е монтаж на външна винилна облицовка-Сайдинг с производител Profile Vox-Полша.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирма ВИП МАКС СТРОЙ е утвърдена вече повече от 5 години на пазара за топлоизолация на сгради, със своята коректност,бързо изпълнение и лоялност към своите клиенти.

Специализация и квалификации


Сферата на работа, с която се занимава фирмата е външна винилна облицовка - сайдинг изолация. Винилната облицовка (siding) представля полимерен материал изработен от Поливинилхлорид (PVC).PVC- твърдо покритие (плоскост, панел), което се използва за облицоване на сгради и замества традиционните строителни мазилки и изолации.Когато избирате (siding) за вашия дом, вие искате да сте сигурни, че тя ще запази високото си качество и добър външен вид за цял живот. Ето защо би било практично да се насочите към облицоване на старата сграда с винилна облицовка (siding). Сайдинг плоскостите се характеризират с висока устойчивост на атмосферните влияния.Използва се за облицовка на нови , така и за обновяване външният изглед и топлоизолазия на стари фасади.Прилага се за всякакъв тип строителство : от направатана еднофамилни къщи, вили, до облицовка на промишлени обекти и складове. Качествата на сайдинга, водят до намаляване на разходите на отопление, поради използването при монтажа - минерална вата и парапропускащо фолио. Работим в цяла България.