Добре дошли в бизнес страницата на Димитър Иванов

Извършвам голяма част от довършително ремонтни дейности в един дом, като отчитам сложността на зададените параметри и в случаите в които преценявам ,че нямам сили и умения да се справя да информирам клиента и да му предложа помощта на друг колега. Не съм специалист по всичко макар да има поглед върху повечето технологии при един ремонт.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Свързване на радиатор, Отопление и климатизация | София

“Димитър Иванов беше много любезен и точен в работата си. Препоръчвам го като изпълнител!” на 17 Jan 2019 от Боян Боев.

Проблем с два от радиаторите вкъщи, към газово котле, Отопление и климатизация | София

“Коректен майстор, свърши всичко, което трябваше, в уговорените срок и бюджет.
Препоръчвам”
на 10 Jan 2019 от Мария Стойкова.

Монтаж на кранчета на радиатор, Отопление и климатизация | София

“Благодаря за бързата реакция и доброто изпълнение на работата. Митко е професионалист, отзова се много бързо на обявата. Изпълнението на задачата също беше безупречно.” на 08 Jan 2019 от Юлияна .

Подмяна моноблок, ВиК Услуги | София

“Реакцията на Димитър беше неочаквано бърза - отговори на обявата ми веднага, а на адресът беше след час и половина. Отне му час да свърши работата и поиска заплащане каквото бяхме уговорили по-рано по телефона. Качествено извършена услуга от квалифициран майстор. Препоръчвам!” на 09 Dec 2018 от Виктор Димитров.

Ремонт на душ в банята, студена вода, ВиК Услуги | София

“много съм доволна - сменихме смесител и няколко кранчета както и маркуч за пералня; всичко бързо и коректно, нямам забележки, благодаря!” на 09 Jun 2018 от Люба .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Занимавам се със довършителни ремонти от 11 години, като 3 godini прекарах по различни строителни обекти в чужбина. Участвах с бригада в довършването на най-големия МОЛ в Близкия изток в град Беер Шева в Израел, заедно с две бригади направихме подовите настилки на 40 къщи във Франция в град Бордо, извършихме всички довършителни дейности в училище в град Гент в Белгия. Преди това имам стаж в 2 строителни фирми в България, както и много частни домове ,офиси и обществени сгради.

Специализация и квалификация:

Най-голям опит имам при поставянето на плочки, независимо от вида им. Цялостни ремонти на бани,кухни, коридори и тераси. Облепяне на стени и подове с плочки, поставяне на тапети, саморазливни замазки, замазки и мазилки, изграждане на предстенни обшивки и окачени тавани от гипсокартон, преградни стени, шпакловки и боядисване. След рамонт на баня, монтирам всички санитарни мебели, смесителни батерии и осветителни тела, както и подмяна на стари тръби с полипропилен.