Добре дошли в бизнес страницата на Димитър Иванов

Извършвам голяма част от довършително ремонтни дейности в един дом, като отчитам сложността на зададените параметри и в случаите в които преценявам ,че нямам сили и умения да се справя да информирам клиента и да му предложа помощта на друг колега. Не съм специалист по всичко макар да има поглед върху повечето технологии при един ремонт.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Теч от мивката в кухнята, ВиК Услуги | София

“Работата беше изпълнена качествено. Майсторът реагира бързо и беше лесно да се уговорим. Препоръчвам.” на 24 Apr 2019 от Радостина Петрова.

Поправка на тоалетно казанче, ВиК Услуги | София

“Много точен и коректен майстор. Може да се разчита на него. Препоръчвам!” на 06 Mar 2019 от Radoslava Lalcheva.

Капещ кран на тръба за парно (Снимки), ВиК Услуги | София

“Като цяло съм доволен от майстора:

-дойде в уговореното време
-смени кранчето на парното както беше по проект
-предварително беше купил ново кранче което пасна на мястото на старото
-накрая бързаше за следващ обект и след като си тръгна видях, че един от съседните отвори, през които той източи остатъчна вода преди това, също капе - може би не беше затегнат добре. Обадих му се веднага и той се върна да довърши. Това беше добре - не си тръгна без да си свърши работата.
-в момента нищо не капе и съм доволен.

4 звезди защото на моменти имаше излишна припряност и не бях уверен дали всяко действие е удачно обмислено. Разбира се оценявам, че с ВИК тръби винаги може да има изненади. Бих препоръчал.”
на 14 Feb 2019 от Слав .

счупена врътка на радиатор Honeywell, Отопление и климатизация | София

“Доволна съм от работата на изпълнителя. Реагира бързо и отстрани проблема.” на 11 Feb 2019 от Серкеджиева .

Свързване на радиатор, Отопление и климатизация | София

“Димитър Иванов беше много любезен и точен в работата си. Препоръчвам го като изпълнител!” на 17 Jan 2019 от Боян Боев.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Занимавам се със довършителни ремонти от 11 години, като 3 godini прекарах по различни строителни обекти в чужбина. Участвах с бригада в довършването на най-големия МОЛ в Близкия изток в град Беер Шева в Израел, заедно с две бригади направихме подовите настилки на 40 къщи във Франция в град Бордо, извършихме всички довършителни дейности в училище в град Гент в Белгия. Преди това имам стаж в 2 строителни фирми в България, както и много частни домове ,офиси и обществени сгради.

Специализация и квалификация:

Най-голям опит имам при поставянето на плочки, независимо от вида им. Цялостни ремонти на бани,кухни, коридори и тераси. Облепяне на стени и подове с плочки, поставяне на тапети, саморазливни замазки, замазки и мазилки, изграждане на предстенни обшивки и окачени тавани от гипсокартон, преградни стени, шпакловки и боядисване. След рамонт на баня, монтирам всички санитарни мебели, смесителни батерии и осветителни тела, както и подмяна на стари тръби с полипропилен.