1. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


2. ВиК Услуги

По специално в сферата на аварии, отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, сондажи в почва, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, монтаж на тоалетна чиния, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, отпушване на мивки, изграждане на вик инсталация, отпушване на сифони, монтаж на мивка за баня, монтаж на структура за вграждане, монтаж на душ панел, лепене на тръби, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали.


3. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


4. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита, вътрешна изолация, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация.


5. Енергийна ефективност

По специално в сферата на енергийна ефективност на сгради, обследване за енергийна ефективност, соларни инсталации, фотоволтаични системи, възобновяеми енергийни източници.


6. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


7. Шпакловки

По специално в сферата на варосване.


8. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


9. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата, външни врати, дървени врати, обръщане на врата, интериорна врата, монтаж на плъзгащи се врати, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.


10. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


11. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, машинно боядисване с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


12. Ремонт на техника

По специално в сферата на ремонт на телефони, ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, домофони, ремонт на компютър, ремонт на хладилник, ремонт на бяла техника.


13. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.


14. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет, редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, демонтаж на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


15. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


16. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани, изграждане на нова дървена конструкция, облицовки на комини, отпушване на водосточни тръби и улуци, надзид, монтаж на покривни прозорци, монтаж на улуци, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


17. Ремонт на тераса

По специално в сферата на усвояване на балкони и тераси.


18. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


19. Парапети

По специално в сферата на изграждане, ремонт, дървени парапети, метални парапети, монтаж на парапети.


20. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван.


21. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон.


22. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив.