Добре дошли на бизнес профила на MX Строй ООД


МХ СТРОЙ ЕООД работи в сферата на строителството,интериорния дизайн и обзавеждането. Реализирали сме жилищни сгради,еднофамилни къщи,ремонтни дейности на офиси,магазини,апартаменти. Подбрандът ни–INTE,предлага изработване на цялостни интериорни решения,мебели по индивидуален проект-мека мебел,авторски маси,кухни,спални и цялостна мебелировка на жилища и офиси . Вашите потребности и най-вече мечти ни вдъхновяват да строим, изработваме и ремонтираме не само това,от което имате нужда в настоящето,а това,което ще пожелаете в утрешния ден.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Надя Динева преди 37 месеца за Монтаж/демонтаж на мебели в административна сграда | София

“Изключително съм доволна от изпълнителя. Реагира бързо и свърши добре и качествено възложената работа. Бих ползвала отново услугите им.”

Мавроди Хаджидимитров отговори:

Благодарим Ви!

Благодарим Ви!

Любен Калчев преди 43 месеца за Префугиране на покривна тераса около 30 кв.м. | Банкя

“Качествено изпълнение и с необходимата техника и прецизност”

Мавроди Хаджидимитров отговори: Виж снимки

Благодарим Ви за оставеното мнение и доверие! Поздрави!

Виж всички мнения

Опит


ФИРМАТА РАБОТИ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ ОТ 2007г.

Специализация и квалификации


Полагане на: подови настилки,гипсокортон,декоративни мазилки, тапети,плочки,каменни облицовки за под и стени, изработване на цялостни интериорни решения за бани и санитарни помещения, спални, жилища и офиси, мебели по индивидуален проект и др. Разполагаме с квалифициран персонал за проектиране и дизайн.

Допълнително


Иновативни, модерни и коректни! Бързо и трайно решение за вашия дом! Индивидуално отношение! Фирма "МХ Строй" ЕООД е основана през 1999 година. Основната й дейност е строителство и ремонтни дейности, съсредоточени изцяло върху територията на град София. От създаването на компанията, главна наша цел е сградите ни да се отличават с качествено изпълнение и архитектура. За периода от 1999г. до 2019г. сме построили 12 сгради в бързоразвиващия се и динамичен град София, 10 къщи и над 180 ремонтирани и реновирани апартаменти на наши клиенти. Нашата фирма работи и се развива вече повече от 20 години спрямо динамиката на желанията и нуждите на нашите клиенти. Фактът, че сме постигнали толкова до момента означава, че ще бъдем още по взискателни към себе си занапред. Повече от 10 години фирмата "МХ Строй" ООД се занимава и с изработване на цялостни интериорни решения и мебели по индивидуален проект чрез подбранда на фирмата – INTE. Проучваме вашите желания в дълбочина, защото те са истинските основи на нашата работа. Ние не се отдаваме просто на строителството, а на строителството както трябва да бъде. Вашите потребности и най-вече мечти ни вдъхновяват да строим, изработваме и ремонтираме не само това, от което имате нужда в настоящето, а това, което ще пожелаете в утрешния ден.