Добре дошли на бизнес профила на Maistor4e.com


Ние сме малка, но много амбициозна фирма, с дългогодишен опит в малки и дребни строително ремонтните дейности. Знаем цената и възможностите си и никога няма да ви подведем с празни обещания. За нас няма малък ремонт.

Плочки и теракот е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Дългогодишен

Специализация и квалификации


Предлагани услуги: Боядисване, ВиК проектиране и ремонт, Замазка, Лепене на плочки, теракот, гранитогрес, Лепене на тапети, Монтаж и сглобяване на мебели, Монтаж на аксесоари, Окачени тавани, Осветление , ключове и контакти, Паркет и ламиниран паркет, Ремонт на Баня, Цялостен ремонт, Шпакловка и други.

Допълнително


Част от услугите на нашия домашен майстор включват: - Лепене на фаянс, теракот или гранитогрес; - Подмяна на счупени плочки/фаянс; - ВиК услуги; - Електро услуги; - Монтажи и демонтажи на мебели; - Монтажи и демонтажи на картини, огледала, аксесоари, брави, ТВ стойки и други; - Частични корекции по стени(шпакловки); - Боядисване с латекс и блажна боя; - Монтаж на ламиниран ларкет и первази; - Mонтаж на санитарно оборудване - моноблок, смесителни батерии, душове, мивки и др. аксесоари за баня и тоалетна. и много други услуги за бизнеса и домакинството. Предлагаме и абонаментна техническа поддръжка за офиси, магазини,заведения и др.