Мнения за Асен Груп 4.45 от 5

Веска преди 1 месец за Цялостен ремонт на баня | Пазарджик

“Много съм доволна от свършената работа. Всичко беше направено качествено и в срок.”

Миленa преди 5 месеца за Поставяне на предпазна мрежа за котки на тераса | София

“Асен Груп работят много бързо, качествено и съгласно уговорката.
Проучват проекта доста добре, преди да започнат работа, за да няма изненади. Дават алтернативи за по-качествено изпълнение.

Препоръчвам фирмата за бъдещи проекти.”

Стела преди 6 месеца за Ремонт на водосточна тръба и почистване на улуци на покрив на жилищна сграда | София

“Коректен, бърза и качествена работа. Бих го наела и за други ремонтни услуги и го препоръчвам.”

Лъчезар преди 7 месеца за Боядисване и декорация | София

“Асен дойде по-рано от уречения час на срещата, като направи оглед и предложи оферта. Споразумяхме се, като извърши работата 1 ден преди крайния срок с много добро качество. Изключително добър, честен и прям човек. Препоръчвам на всички.”

Ivaylo преди 9 месеца за Освежаване на стените с латекс | София

“Нямам забележки, беше бързо и качествено боядисано. След като приключиха, мебелите бяха върнати по местата им и беше почистено, апартамента стана като нов.”

Петър преди 13 месеца за Хидроизолация на ограда | София

“Асен свърши перфектно работа.”

Радостина преди 14 месеца за Мазе - замазка на под, стени и таван | София

“Асен ми се обади няколко часа след като подадох заявката. Дойде на оглед както се уговорихме, даде съвети какво е необходимо да се направи. Оказа се че проблема не е в мазето а около сградата, разбрахме се какво трябва да се направи и бригадата свърши нещата с изключителна бързина.
Благодаря.”

Elena преди 17 месеца за Реновиране на вана | Банкя

“Много коректен майстор. Пристигна в уречения час и свърши работата както беше уговорено и навреме.
Резултатът —реновирана вана, като нова.
Благодарим отново!
Силно препоръчваме!”

преди 22 месеца за Поставяне на камък гнайс за около 100м2 | Пловдив

“Много коректни и изненадващо бързи.Препоръчвам!”

преди 23 месеца за Ремонт на вана | София

“Изключително доволен съм от услугата! Бърза реакция, перфектно отношение!”

Иво преди 17 месеца за Изграждане цокъл на къща | Елин Пелин

“Всичките фуги на цокъла се напукаха до началото на пролетта.
Бих могъл да предоставя снимки. Налага се допълнителна работа по цокъла, но при такава цена не следва да има такива забележки.”

Иво преди 24 месеца за Частичен ремонт на обшивка и хидроизолация | Банкя

“Оставям това мнение достатъчно дълго след като е извършен ремонта, за да съм сигурен в думите си. Поставената задача бе извършена в срок и за сега е без проблем, но цената на услугата беше доста по-висока от очакваното. Последното се окажва решаващо при общото ми впечатление, поради което не бих се ползвал от услугите на Асен Груп отново.”

Мария преди 28 месеца за гиспокартон и мазилка на стени и настилка на под и ел услуги | Садово

“Бърза реакция и работа.Много съм доволна от Асен Асенов!Препоръчвам го и му желая успех!”

Rossen преди 31 месеца за Боядисване на метална ограда на гробищен паметник | София

“Доволен съм от работата, която е доста пипкава и малко майстори ще се навият да я свършат. Обхвата на ремонта бе козметично-профилактичен и не включваше сложни и скъпи операции. Асен беше така добър да предложи някои допълнителни залепвания, уплътнявания и фугиране на камъка на паметника. Надявам се, материалите вложени в ремонта, да са наистина качествени и да издържат на атмосферните условия. Аз нямах възможност да присъствам на място на гробищата по време на работа.

За съжаление обаче, ремонта излезе по-скъпо от планираното. При моя проект беше трудно да съставя бюджет поради спецификата на работата, остойностяването на необходимите материали и т.н. Надявах се да е под 250 лв. Но ... Съветвам Ви, да помислите внимателно за сумата, която сте предвидили за проекта си, да е адекватна, преди да я посочите в при представянето в този сайт. Аз определено сгреших със сумата (доста висока),а и ми излезе с 50 лв. по-скъпо от определеното от мен. Но, за починалите ми роднини от уважение и грижа направих каквото трябваше.”

Валентина преди 37 месеца за Лепене на плочки пред вход | София

“Отзоваха се веднага и работиха бързо и експедитивно. Но съм разочарована, защото се отнесоха несериозно към работата. ”

Ивана преди 40 месеца за Поправка на водосточна тръба | София

“Човекът се отзова веднага, но според мен взима твърде скъпо за услугите си. Цената, която поиска за 15мин работа и никакви материали, беше 100 лв (под предлог, че така съм писала в сайта). Когато му казах, че за мен 100 лв са много, той ми каза, че идва от Самоков и горивото му струва пари. Така че, преди да го наемете, съветвам предварително да се уговорите за цената като имате предвид, че ще ви вземе пари и за гориво.”

Здравко преди 9 месеца за Боядисване на стая | Банкя

“Бих казал че работата беше свършена посредствено. След обстоен оглед след боядисването установих поне 10 места, на които майстора беше "забравил" да боядиса. Отделно от това имаше изрази от сорта - ами аз тази ивица на тавана не я знаех, само нея трябва да облепвам няколко часа - а всъщност аз си я облепих за 20мин след това. Не препоръчвам.”

Емил Стойчев преди 35 месеца за Замазка и боядисване на стена / гипсокартон | София

“Работата която се изискваше от Асен Груп беше да измаже и боядиса нова стена от гипсокартон. За съжаление качеството на работа беше много ниско и може да се види на тези снимки – https://goo.gl/photos/pwPLTvdWmzjq3zZu9. Лошо покритие (боята е високо качество на Dulux, egg shell), изцапани и/или напукани ръбове, капки боя, неспазване на елементарни правила за съхнене и минаване на втора ръка. Поиска допълнителни пари от предварително договорените за непредвидени неща. Дойде бързо, но поиска много висока цена - 500лв за 18кв.м.! Разбрахме се да дойде да направи поправки, но така и не се появи.”

Асен Димитров отговори:

Клиентът нямаше възражение при предаване на обекта, дори си плати уговорената сума. Цялата квадратура на извършения ремонт е 36кв.м.

Vladimir преди 37 месеца за Почистване на кладенец | София

“Доста съм разозарован от човека, след като ми се обади и уточнихме детайлите около почистването и уточнихме час за изпълнение, дойде навреме, със стълба, която явно не беше достатъчно висока, и след като доста се намокрихме и изкаляхме понеже валеше, в един момент ми каза, че се отказва и няма да може да изпълни поръчката, понеже нямало да му стигне височината на стълбата. Дълбочината на кладенеца в момента в който се отказа беше 7 метра, и той реши, че може да разгадае без да изпразни кладенеца докрай, колко още има надолу, и реално се отказа без дори да изчака да се дойзточи водата. С такива хора трудно се работи...Не препоръчвам”

Асен Димитров отговори:

Той искаше да рискувам живота си за 100лв.

0879 590 810 | 10:00-18:00