55 оставени мнения от 89 извършени проекти
4.51 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Виктор Митев преди 43 месеца за Ремонт или подмяна на покривни улуци на панелен блок | София

“Доволен съм от Асен Димитров, свърши работата добре, без проблеми или допълнителни уговорки по първоначалната цена.”

Васил Вутев преди 43 месеца за Ремонт на специфично място на компрометирана хидроизолация | София

“Много съм доволен от изпълнителя, свърши всичко в срок.”

преди 43 месеца за Изместване на стена, в новопостроен апартамент | Пазарджик

“Great service, quality work. The guys finished my flat, plastering, painting, put laminate flooring , tiled the bathroom and did a great job”

Василиса Ангелова преди 44 месеца за Поставяне на балатум | София

“Качествено и в срок. Препоръчвам го.
Любезен и възпитан.”

Наджеда Дачева преди 44 месеца за Боядисване на офис | Банкя

“Моят проект беше боядисване на малък офис - стените и таваните бяха около 120 м2. Сумата, която платих общо за труд и материали беше 950 лева.

Помещенията не бяха боядисвани от години и имаше 2 зелени стени. Имаше също пирони и дупки от пирони, които трябваше да бъдат премахнати.

Асен идва 3 дена и крайният резултат е хубаво боядисани бели стени и тавани.”

Георги Атанасов преди 45 месеца за Направа на отвори в кухненски плот | София

“Работата бе извършена професионално и в определените срокове.”

Виж снимки
Мария Николова преди 45 месеца за Повдигане на входна врата, регулиране на панти | София

“Благодаря на Асен за бързо, компетентно и коректно свършената работа. Много съм доволна от него и от бързата реакция и осигуряване на майстор от сайта.”

Десислава Георгиева преди 45 месеца за Смяна на подматрачна рамка | София

“Супер свършена работа. Работата беше свършена бързо. Препоръчвам”

Линда Варсанова преди 45 месеца за Поправка на брава на врата | София

“Бързо свърши работата, но не бяхме коментирали разходи за транспорт, надхвърли бюджета ни. Наистина цени много труда си.”

преди 62 месеца за Боядисване на стая | Банкя

“Бих казал че работата беше свършена посредствено. След обстоен оглед след боядисването установих поне 10 места, на които майстора беше "забравил" да боядиса. Отделно от това имаше изрази от сорта - ами аз тази ивица на тавана не я знаех, само нея трябва да облепвам няколко часа - а всъщност аз си я облепих за 20мин след това. Не препоръчвам.”

преди 70 месеца за Изграждане цокъл на къща | Елин Пелин

“Всичките фуги на цокъла се напукаха до началото на пролетта.
Бих могъл да предоставя снимки. Налага се допълнителна работа по цокъла, но при такава цена не следва да има такива забележки.”

Виж снимки
преди 77 месеца за Частичен ремонт на обшивка и хидроизолация | Банкя

“Оставям това мнение достатъчно дълго след като е извършен ремонта, за да съм сигурен в думите си. Поставената задача бе извършена в срок и за сега е без проблем, но цената на услугата беше доста по-висока от очакваното. Последното се окажва решаващо при общото ми впечатление, поради което не бих се ползвал от услугите на Асен Груп отново.”

Виж снимки
преди 81 месеца за гиспокартон и мазилка на стени и настилка на под и ел услуги | Садово

“Бърза реакция и работа.Много съм доволна от Асен Асенов!Препоръчвам го и му желая успех!”

преди 84 месеца за Боядисване на метална ограда на гробищен паметник | София

“Доволен съм от работата, която е доста пипкава и малко майстори ще се навият да я свършат. Обхвата на ремонта бе козметично-профилактичен и не включваше сложни и скъпи операции. Асен беше така добър да предложи някои допълнителни залепвания, уплътнявания и фугиране на камъка на паметника. Надявам се, материалите вложени в ремонта, да са наистина качествени и да издържат на атмосферните условия. Аз нямах възможност да присъствам на място на гробищата по време на работа.

За съжаление обаче, ремонта излезе по-скъпо от планираното. При моя проект беше трудно да съставя бюджет поради спецификата на работата, остойностяването на необходимите материали и т.н. Надявах се да е под 250 лв. Но ... Съветвам Ви, да помислите внимателно за сумата, която сте предвидили за проекта си, да е адекватна, преди да я посочите в при представянето в този сайт. Аз определено сгреших със сумата (доста висока),а и ми излезе с 50 лв. по-скъпо от определеното от мен. Но, за починалите ми роднини от уважение и грижа направих каквото трябваше.”

Виж снимки
преди 90 месеца за Лепене на плочки пред вход | София

“Отзоваха се веднага и работиха бързо и експедитивно. Но съм разочарована, защото се отнесоха несериозно към работата. ”

преди 93 месеца за Поправка на водосточна тръба | София

“Човекът се отзова веднага, но според мен взима твърде скъпо за услугите си. Цената, която поиска за 15мин работа и никакви материали, беше 100 лв (под предлог, че така съм писала в сайта). Когато му казах, че за мен 100 лв са много, той ми каза, че идва от Самоков и горивото му струва пари. Така че, преди да го наемете, съветвам предварително да се уговорите за цената като имате предвид, че ще ви вземе пари и за гориво.”

преди 88 месеца за Замазка и боядисване на стена / гипсокартон | София

“Работата която се изискваше от Асен Груп беше да измаже и боядиса нова стена от гипсокартон. За съжаление качеството на работа беше много ниско и може да се види на тези снимки – https://goo.gl/photos/pwPLTvdWmzjq3zZu9. Лошо покритие (боята е високо качество на Dulux, egg shell), изцапани и/или напукани ръбове, капки боя, неспазване на елементарни правила за съхнене и минаване на втора ръка. Поиска допълнителни пари от предварително договорените за непредвидени неща. Дойде бързо, но поиска много висока цена - 500лв за 18кв.м.! Разбрахме се да дойде да направи поправки, но така и не се появи.”

Асен Димитров отговори:

Клиентът нямаше възражение при предаване на обекта, дори си плати уговорената сума. Цялата квадратура на извършения ремонт е 36кв.м.

преди 90 месеца за Почистване на кладенец | София

“Доста съм разозарован от човека, след като ми се обади и уточнихме детайлите около почистването и уточнихме час за изпълнение, дойде навреме, със стълба, която явно не беше достатъчно висока, и след като доста се намокрихме и изкаляхме понеже валеше, в един момент ми каза, че се отказва и няма да може да изпълни поръчката, понеже нямало да му стигне височината на стълбата. Дълбочината на кладенеца в момента в който се отказа беше 7 метра, и той реши, че може да разгадае без да изпразни кладенеца докрай, колко още има надолу, и реално се отказа без дори да изчака да се дойзточи водата. С такива хора трудно се работи...Не препоръчвам”

Асен Димитров отговори:

Той искаше да рискувам живота си за 100лв.