Мнения за Тош ремонТ 4.90 от 5

Николай преди 4 месеца за Полагане на саморазливна замазка | София

“Бързо и качествено изпънение на услугата.”

Иван преди 7 месеца за Основен ремонт на кухня | София

“Както се казва - случихме на майстори. Точни и готини хора.
Мебелистът (Мариян Аргилашки), който Димитър Тошков ни препоръча, също се оказа много разбран и свърши чудесна работа.”

Албена преди 11 месеца за Ремонтни дейности на апартамент | София

“Много съм доволна: справиха се на време, професионално и точно, доставиха всички материали и спазиха всичко уговорено. Работят много чисто!”

Ренета преди 15 месеца за Цялостен ремонт на баня. Смяна на хоризантални щрангове, плочки, врата и др. | София

“Вече повече от 4 месеца ползваме изцяло обновената баня и сме доволни. Фирма Тошремонт пое ангажимента и завърши ремонта преди Коледните празници. Бяха съобразени всички наши изисквания и съществуваща инфраструктура. Строителните отпадъци бях извозвани своевременно. Наклоните към сифоните са перфектни. С две думи – на базата на нашия опит, клиентите могат да разчитат на фирма Тошремонт.”

Качена препоръка, Изолация и Саниране

“За прецизната и качествена работа на фирма „Тош ремонт“ научих от мой съсед, в чийто апартамент бе направен наскоро ремонт. Наех фирмата да извърши ремонт на жилището ми, което не бе ремонтирано от доста време. Той включваше цялостна подмяна на подови настилки - къртене на старо дюшеме, полагане на фибран и армирана замазка, плочки по под в коридор и кухня, възстановяване на тавани, които бяха в лошо състояние след течове от покрива.
Благодарна съм за ценните съвети, които ми даде управителят на фирмата при разрешаване на някои казуси. Препоръчвам тази фирма- тя работи прецизно, спазва срокове и предлага разумни цени.”
на 10 May 2017 от Пенка Вътова.
Женя преди 40 месеца за Къртене и още | София

“Бързи, точни, работят прецизно и спазват срокове. Рядко се попада на такива майстори. Препоръчвам.”

Светозар преди 41 месеца за Ремонт Баня | София

“На направена от мен заявка за строително-ремонтни работи, се отзова фирма ``Тош ремонт``. В уговореният ден за оглед бяха точни и коректни.Г-н Димитър Тошков с изключително търпение изслуша и направи оглед за предстоящия ремонт.Направи изключително професионални предложения за етапите и начина на работа.Офертата която ми изпрати в срок е съобразена с Европейските норми и цената е съобразена с пазарната. От понеделник 28.03. започваме.До тук, оценката ми за фирма ``Тош ремонт`` е ОТЛИЧЕН.

Петър преди 45 месеца за Боядисване на врати | София

“Проекта беше изпълнен качествено и в срок за предварително уговорената цена.”

Борис преди 46 месеца за канали душ кабина | София

“благодаря за бързата и професионална реакция ...всичко договорено бе изпълнено добре ... ще го препоръчвам и използвам отново ако се наложи.”

Светлана преди 50 месеца за Смяна на кранове | Враца

“Експресно обслужване с перфектни резултати! Препоръчвам!”

Милен преди 28 месеца за Ремонт на баня от ниво шпаловка и замаска | София

“Здравейте,

Искам да изкажа мнението си към фирма Тош ремонт.
Наех фирмата без договор с идеята да си направя банята която беше на шпакловка и замаска.
Платих на г-н Тошев половината от сумата 1900 лв. за да започне работа и след това работата започна. В края на проекта (след повече от 1 месец, тук и аз имам вина за забавянето на срока, поради причината, че плочките ми се забавиха), банята изглеждаше завършена, при което платих на г-н Тошев остатъка от сумата. След това започна ходенето по мъките - изгоряха част от луничките в банята и вентилатора спря да работи. Да не говорим, че цялата санитария той я избираше и при мой въпрос, че искам друг цвят на тоалетната - отговора беше - "Те вградените с различен от бял цвят са много скъпи" .След това се започна едно юркане да си купувам гранитогреса за да можел да го нареди преди да сложат кухнята. Вече имах съмнения за цените и услугите които ми предлагаше той. Както и да е. След това го наех за 1700 лв. (уж) да направи шпакловка, замаска , редене на гранитогрес и латекс. Изведнъж сумата стана 2200 лв. заради обръщането на вратата за тоалетната и не знам и аз какви неща още. Явно, след като разбра, че няма да си взимам кухнята от него, започна да ме "мотае" със сроковете, да иска безумни цени и в крайна сметка аз плащах а видим резултат нямаше. Освен това, майстора му ми искаше 11лв. поради причината, че латекса свършил и трбвало да вземе още. И днес за капак, се бяхме разбрали да ми нареди ламинирания паркет и да ми монтира интериорната врата за 200 лв. Незнайно как цената стана 380 лв. при което му казах , че аз ще си направя тези ремонти, при което г-н Тошев ми поиска 30 лв. за смяната на изгорелите лунички в банята (не знам от къде ги е купувал, колко струват, какви са) и забележете - поиска ми 20 лв. за бензин. :) Нямам думи. След един час отново го извиках в апартамента за да ми даде ключовете и му казах, че приключваме с него. Предпочитам сам да си добоядисам стената (за която съм платил), отколкото да ме мотае и да се чудя кога ще ми свърши работа. Като цяло, поне на пръв поглед, към момента банята изглежда добре, нещата изглеждат извършени качествено. Съветвам обаче да подписвате договори с майсторите. Не бих могъл да препоръчам този изпълнител.