Мнения за Тош ремонТ 4.90 от 5

Основен ремонт на кухня, Ремонт на кухня | София

“Както се казва - случихме на майстори. Точни и готини хора.
Мебелистът (Мариян Аргилашки), който Димитър Тошков ни препоръча, също се оказа много разбран и свърши чудесна работа.”
на 04 Jan 2019 от Иван Петров.

Ремонтни дейности на апартамент, Сухо строителство | София

“Много съм доволна: справиха се на време, професионално и точно, доставиха всички материали и спазиха всичко уговорено. Работят много чисто!” на 12 Sep 2018 от Албена Митева.

Цялостен ремонт на баня. Смяна на хоризантални щрангове, плочки, врата и др., Ремонт на баня | София

“Вече повече от 4 месеца ползваме изцяло обновената баня и сме доволни. Фирма Тошремонт пое ангажимента и завърши ремонта преди Коледните празници. Бяха съобразени всички наши изисквания и съществуваща инфраструктура. Строителните отпадъци бях извозвани своевременно. Наклоните към сифоните са перфектни. С две думи – на базата на нашия опит, клиентите могат да разчитат на фирма Тошремонт.” на 10 May 2018 от Ренета Симеонова.

Качена препоръка, Изолация и Саниране

“За прецизната и качествена работа на фирма „Тош ремонт“ научих от мой съсед, в чийто апартамент бе направен наскоро ремонт. Наех фирмата да извърши ремонт на жилището ми, което не бе ремонтирано от доста време. Той включваше цялостна подмяна на подови настилки - къртене на старо дюшеме, полагане на фибран и армирана замазка, плочки по под в коридор и кухня, възстановяване на тавани, които бяха в лошо състояние след течове от покрива.
Благодарна съм за ценните съвети, които ми даде управителят на фирмата при разрешаване на някои казуси. Препоръчвам тази фирма- тя работи прецизно, спазва срокове и предлага разумни цени.”
на 10 May 2017 от Пенка Вътова.