Добре дошли на бизнес профила на Алумина Арт Груп


Алумина Арт Груп  осигурява квалифициран персонал, индивидуален подход към всеки клиент, качествени изделия и изпълнение на поръчките Ви с висока прецизност.
Нашите познания и опит в производството и строежа са гаранция за качеството, което можем да Ви предложим.

 

Транспортни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит



Алуминиевата и PVC дограма, която предлагаме се отличава с изключително добри изолационни характеристики . Ние ви гарантираме отлична изработка и монтаж, както и безплатен експертен съвет от техник относно вида дограма, който е най-подходящ за вашите нужди.

Поставянето на дограма е важна за вашия дом инвестиция и се стремим да ви предложим най-изгодните и ефективни за вас решения бързо и качествено.

Алумина Арт Груп предлага и ремонт на алуминиева или ПВЦ дограма. Специализиран екип може да ви посети експресно, за да прецени състоянието на вашата дограма и да ви предложи необходимите поправки.

За спешно възстановяване на повредената дограма, подмяна на стъклопакет или обков посещението за ремонта е в рамките на работния ден.

Професионален консултант от нашата фирма ще ви ориентира в голямото разнообразие на предлаганите продукти.

 

 

Специализация и квалификации


Производство, доставка и монтаж на : PVC и AL дограма, парапети, тенти, щори, гаражни врати и окачени фасади.

Дейноста на фирмата включва извършване на ново строителство от основи до покрив, както и извършване на основни, частични, довършителни и цялостно-комплексни строителни ремонти на жилища, офиси, административни сгради, магазини и др.  

Алумина Арт Груп цели  клиентите да получават пълен набор от строително ремонтни услуги, при коректни срокове, високо качество, и разумни цени.