Добре дошли на бизнес профила на УНИ-АРХ


"УНИ-АРХ" ООД е архитектурно бюро от София с водещи архитекти - арх. Радка Евтимова и арх. Светлин Димитров с предмет на дейност - архитектурно проектиране на жилищни и обществени сгради, интериорен дизайн, реконструкция и преустройство на съществуващи сгради, консултации в сферата на строителството, дизайна и недвижимите имоти.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Дом за стари хора д-р Калинкови - гр. Самоков. Работен проект по всички специалности за нова сграда, състояща се от два корпуса, жилищен и обслужващ с РЗП, около 2600 кв.м. Изпълнена и въведена в експлоатация.”

на 01 Jan 2013 от Владимир Георгиев
Виж всички мнения

Опит


"УНИ-АРХ" ООД работи в областта на архитектурното проектиране от основаването си през 1991 г За този период от архитектите на бюрото са проектирани десетки обекти в цялата страна в областта на жилищните, обществените и индустриалните сгради, интериорния дизайн, реконструкция и преустройство на съществуващи сгради, реставрация на сгради - недвижимо културно наследство.

Специализация и квалификации


Водещите архитекти на "УНИ-АРХ" ООД са членове на Камарата на архитектите в България и имат лиценз от Министерство на културата за работа в сферата на реставрацията и консервацията на обекти - недвижими културни ценности.