Добре дошли на бизнес профила на Строй Ремонт


Строителство и Ремонт. Ремонт на Покриви. Хидроизолации. Асфалтиране на пътища - малки и големи площи. Вертикални и хоризонтални планировки. СМР. Вътрешни и външни ремонти. Всякакъв вид довършителна  и ремонтна дейност. Алпинистки услуги. Коректност и Качество!  Гаранция! Приемливи Цени! Работим в Цялата Страна!!!

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Защо да изберете нас за Вашия ремонт?

Защото сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си, за да ни препоръчат. 11 години опит в строителството. Балансирано съотношение качество и цена на услугите. Отлично познаване на строителния пазар и технологиите на строителството в България. Целта ни е да предложим качествена услуга на приемливи цени, достъпна не само за големите инвеститори, но и  за редовните граждани с далеч по-скромни нужди. Цените са ни добри според вложения труд и материал. 

Специализация и квалификации


Специализирани изключително в строителство на граждански и промишлени обекти - основен и текущ ремонт на сгради, ремонт на всички видове покриви, както и реконструкция на такива, механизирани изкопни работи. Строежи от благоустройствената и инженерна инфраструктура. Асфалтиране на пътища от трета  категория строежи от транспортната инфраструктура. Проектиране, строителство и ремонт на пътища, улици и вертикални планировки . Укрепване на свлачища. Саниране на сгради. В и К и хидроизолация. Хидротехническо строителство със съответната трета категория от Четвърта група строежи. Изграждане на подпорни стени. Изработка на американски безшевни улуци. Изработки и монтаж на PVC  и алуминиева дограма.