Добре дошли на бизнес профила на Хамали КОРЕКТ


Здравейте, Попаднали сте на правилното място и ще Ви го докажем. Нашето кредо е да бъдем максимално коректни към вас и да ви предоставим справедливи цени, в съчетание с качество на услугата.

Транспортни услуги е основна сфера на работа.

Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Транспортни услуги

“Настоящата референция се предосатвя на "София Мувърс" ЕООД във връзка със услуга по пренасяне на мебели, машини и съоражения, огнеупорни сейфове, каси и архивна документация в сградите на Народното събрание на пл. Народно събрание №2.
Изпълнението на работите по пренясянето винаги са извършвани професионално и качествено, в срок.
В съвместната ни работа "София Мувърс" ЕООД се проявяват като предпочитан, надежден и сигурен партньор, благодарение на проявения професионализъм от екипа ангажирани по реализацията на съответните поръчки.”

на 01 Jan 2008 от Главен секретар на Народното събрание: Иван Славчов

Качена препоръка, Транспортни услуги

“Настоящата референция са издава на фирма "София Мувърс" ЕООД, които изпълниха безупречно и в срок поетите ангажименти по преместването на цялата документация, офис оборудване и обзавеждане на нашата фирма.
Екипът към логистично-транспортна дейност на "София Мувърс" ЕООД доказа своите професионални качества и демонстрира бързина, гъвкавост и коректност, докато изпълнява точно всички наши инструкции и се придържа стриктно към предварително изготвения договор с нас.
Доказания висок професионализъм, ангажираност и компетентност ни дават пълни основания да препоръчаме услугите на фирма "София Мувърс" ЕООД на всички заинтересовани лица и фирми, защото в тяхно лице могат да разчитат на коректен и надежден партньор.”

на 01 Jan 2008 от Управител Христо Борисов
Виж всички мнения

Опит


Защо да изберете хамалски услуги от Хамали “КОРЕКТ”? защото групата ни е съставена от млади и интелигентни хора (повечето от тях висшисти), хора мислещи, можещи да носят отговорност и да предлагат решения, когато е необходимо. защото за около петнадесет години сме се сработили като екип и опита, който сме натрупали в различни области на пренасянето, ни прави професионалисти. защото знаем, че няма по - голяма реклама от добре свършената работа и коректното отношение към клиента. “КОРЕКТ” Хамали е компания, специализирана в предоставянето на хамалски услуги и транспорт, като предлагаме на своите клиенти, както пренасяне на малки офиси и жилища, така и пренасяне на цели корпорации и сгради. При пренасяне на офиси и жилища “КОРЕКТ” Хамали осигурява не само професионални хамали и надежден транспорт, но и цялата гама от свързани с пренасянето услуги като: демонтаж и монтаж на мебели, опаковане на офис техника и мебели, демонтаж и монтаж на климатици и много други, съобразени с изискванията на клиента.

Специализация и квалификации


СТАНДАРТНИ УСЛУГИ ОТ ХАМАЛИ КОРЕКТ: цялостен пренос на офиси или жилища пренасяне на мебели - мека мебел, дивани, гардероби, бюра и т.н. пренасяне на бяла техника – хладилници, перални, бойлери, печки и др. пренасяне на офис оборудване – компютри, монитори, принтери, сървъри и др. пренасяне на тежки и нестандартни предмети -метални каси, сейфове, комуникационни шкафове, пиана и др. пренасяне на чупливи вещи – стъклени витрини, реклами, огледала и др. транспорт от 1 до 10 тона – с микробуси или камиони ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ОТ ХАМАЛИ КОРЕКТ ,СВЪРЗАНИ С ОСНОВНАТА ДЕЙНОСТ: демонтаж и монтаж на мебели опаковане на мебели и техника кашониране на багаж продажба на кашони за опаковане на багажа или техниката СПЕЦИФИЧНИ УСЛУГИ ОТ ХАМАЛИ КОРЕКТ: монтаж и демонтаж на климатици демонтаж и монтаж на бойлера – закрепване на стената и свързване към електрическата мрежа. свързване на пералнята към ВИК и ЕЛ. почистване на жилищата и офисите – след основен ремонт или регулярно