4 оставени мнения от 6 извършени проекти
3.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 55 месеца за Ремонт на покрив | София

“Изключително съм доволна от Сашо и бригадата. Много добре подготвени майстори с опит, професионално и съвестно работиха, без почивка, само за един ден покрива беше ремонтиран и готов. Изработката е на много висок стандарт и качество. Много приятни и възпитани хора, сърдечно благодаря. Горещо препоръчвам!”

преди 57 месеца за Козирка на тераса | София

“Изпълнението на проекта беше професионално на разумна цена и в кратки срокове. Сашо и Боби положиха всички усилия да удовлетворят допълнително изникналите промени на планираните дейности! Без колебание бих ги препоръчал!!!”

Виж снимки
преди 51 месеца за Ремонт на стар покрив | Пловдив

“Групата подходи доста обещаващо. Уговорихме се за материалите какви да бъдат и технологията. При започване нито едното не беше спазено. В последсвие не изпълниха моя молба да покрият покрива след работа, а обещаха да го направят с налични найлони, понеже имаше риск да завали. Вечерта, разбира се заваля и къщата се наводни. После имаше големи проблеми и ремонти, но накрая се разделихме като заплатих цялата сума. Не ги препоръчвам!”

преди 53 месеца за Частичен ремонт на покрив на блок | София

“Некачествено изпълнение! Отказа да поеме отговорност и да отстрани проблеми, включени в гаранцията. В процес на работа искаше допълнителни пари над договореното.”