Бизнес снимка на Ковано Желязо в MaistorPlus

Добре дошли в бизнес страницата на Ковано Желязо

Захари Златев. Изработвам метални изделия. Гаражни врати,порти, огради,парапети от обикновено и ковано желязо по наш или ваш проект.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Качена препоръка, Врати и прегради

“Трябваше ни майстор които да изработи порта .Захари вложи толкова търпение и старание, с желание свърши работата си. Толкова още неща бих му възложил с удоволствие и без колебание.
Въпреки капризните изисквания, които имах, той не само ги изпълни, но и направи дори повече от това, което поисках. Вложи всичките си усилия (или на човека си му идва от вътре) за да задоволи нащте желания .Докато измислиме какво точно искаме,как да изглежда портата (защото това е лицето на нашия дом) как да бъде направено, аз лично сменях проекта няколко пъти и той идваше с готови нови идеи. Бяхме сериозно впечатлени от отношението и желанието да изпълни проекта перфектно. Даде ни цени за материали, за изпъленине и уговорените сроков, и всички изисквания бяха спазени точно.”
на 20 Mar 2019 от Теодор и Юлия Пееви.

Качена препоръка, Железарски услуги

“Препоръка за ковано желязо - Захари Златев“Майсторите са много коректни! Много сме доволни от монтажа на оградата и портата, които бяхме поръчали. Работата беше извършена по предварително договорената цена на проекта и в срок, а качеството е на изключително добро ниво. Цената не беше променяна в хода на монтажните дейности. Те са коректни и изпълнителни. Комуникацията с тях е лесна, учудващо отзивчиви са и приемат клиентските капризи. Очевидно имат дългогодишен опит с изработката и монтажа в сферата на железарските услуги. Така, че ги препоръчвам с две ръце и им желая дългогодишен успех в тази сфера.Ще ги търсим отново при нужда.Много добри майстори и възпитани хора!“Клиент: Стайка Стайкова
Гр. Правец”
на 20 Mar 2019 от Стайка Стайкова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

В тази сфера работя вече 10 години.

Специализация и квалификация:

Железарски услуги.