Добре дошли на бизнес профила на Вайсбау ООД


Строителна фирма „Вайсбау“ ООД е новосъздадена фирма, но екипът зад фирмата се състои от експерти в сферата на стрителството, с дългогодишен стаж, натрупан както в България, така и в Западна Европа. Всеки един служител е доказал се във времето и заслужил мястото си във Вайсбау. Създаването на фирмата е естествено продължение на възхода на група млади и амбициозни хора събрали 15 годишен опит в различни области на стрителството. Нашата мисия е да докараме западното качество в българския дом!

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Трудовият стаж на голяма част от служителите започва още от детска възраст, когато по време на лятната ваканция, за да подпомогнат семейния бюджет, започват да работят като общаци по строежите. Това е най-бързата и доходоносна сезонна работа по време на зараждането на демокрацията в България...дори и сега. След това, голяма част от тях емигрират в западна Европа в търсене на по-добри условия на живот. След известен престой носталгията надделява и те започват да се прибират по родните си селца и градчета... изморени от гурбет, но събрали опит и експертиза в различни области на стриотелството, които тепърва започват да навлизат и да се използват на родна земя. Строителна фирма "Вайсбау" предлага много модерни и иновативни решения за изграждането и завършването на Вашият дом. "Вайсбау" предлага широка гама от услуги: - груб строеж и покриви; - ел. и ВиК инсталации; - мазилка (хастар, гипсова мазилка, циментова мазилка и декоративна); - шпакловка и боя - замазка (основна и саморазливна); - подови настилки (камък, гранитогрес; теракот...) - завършване и зареждане на бани и мокри помещения (теракот, фаянс, монтаж на съоръжения за баня, декорации и др.); - фасада (вентилируема, каменна вата, стиропор); - окачена фасада; - фасадна декорация; - цокъл и дворна настилка; - вертикална планировка и градинска декорация (чимове, градинско барбекю, беседка, шадраван, фонтани, рибарник, камина и други); - инвеститорски контрол; - консултантски дейности; - реновиране; - ...

Специализация и квалификации


Служителите на "Вайсбау" ООД са сертифицирани и дипломирани в областта, в която работят. Предлагаме качественно строителство с гаранция и сертификат за качество!