Мнения за Майстор фаянс 4.60 от 5

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Момчетата работят бързо и качествено. Отлично изпълнение по проект. Съобразиха се с всички изисквания. За 5 работни дни издадоха банята. Благодаря много!” на 15 Feb 2019 от Марин Косаджиев.

Лепене гранитогрес на грундирана тераса остъклена 8 кв.м. На пода има гранитогрес., Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Доволни сме от изпълнението. Момчето се оказа коректно. Работата беше свършена за един ден, чисто и без забележки. Спазиха се всички наши изисквания. Отново бихме го наели. Препоръчвам.” на 07 Nov 2018 от Велизар .

Лепене на фаянс баня и коридор, Ремонт на баня | София

“Доволни сме от работата на Цветан Цветанов. Спази всички уговорки и срокове. Също така изпълни всичко по план както го беше заявил в началото по стъпки.” на 29 Oct 2018 от Йорданка Йорданова.

Ремонт на баня: премахване на стар фаянс и теракота и поставяне на нови., Ремонт на баня | София

“Бързо се отзова, извърши ремонта за четири дни, но се наложи да поправя някои неща. Дано при следващия ремонт е по-прецизен.” на 05 Feb 2018 от Ира Зашева.

Проблем с отичането на вода, Ремонт на баня | София

“Доволен съм от човека, оправи ми сифона. Отпуши го, смени го с нов.” на 19 Jan 2018 от Станислав Рангелов. Цветан Цветанов отговори:
Благодаря!