2 оставени мнения от 4 извършени проекти
2.50 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 76 месеца за Теч от кухненска мивка | София

“Бърза реакция.”

преди 66 месеца за Запушен канал на баня | София

“Изключително некоректни майстори. След ремонта им, за който дори не издадоха касова бележка, каналът се запуши отново след седмица. Когато им звъннахме агресивно отказаха да приемат рекламацията, след което дори престанаха да си вдигат телефона. Оправдаха се, че проблема е много по-сериозен, което също се оказа невярно след като извикахме друга фирма.Не се доверявайте на тези измамници!”

Валентин Казаков отговори:

Здравейте!Не ви се издаде никакъв документ понеже вие не пожелахте.Не го приехме за рекламация понеже ви обяснихме,че имате проблем може би попаднали стройтелни отпадаци от съседите ви,и ви се обясни,че е нужно да се пусне камера за да се каже къде точно и с какво си имаме работа.Също така ви се каза,че трябва да се вземат мерки възможно най скоро понеже ще имате проблеми.И за това спряхме да ви вдигаме телефон,понеже вие решихте,че с разни заплахи ще ни принудите да ви стоим дежурни докато вие се наканите да вземете мерки.Ако това е некоректност и измамници така да бъде. С уважение:Валентин Казаков