Добре дошли на бизнес профила на Христо Стоянов


Адиникс 1ЕООД е специализирана фирма в областта на покривни ремонти, трудно достъпни места за ремонт, хидроизолаци, навеси, ремонт на тераси, устояване на тераси, балкони и тавански помещения. До днес имаме дългогодишен натрупан опит в стройтелството. Във фирмата е изграден добър екип от професионалисти. Адиниск1 е фирма на която може да се доверите за професионално изпълнение и гаранция за извършените ремонти.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 75 месеца за Ремонт на течащ покрив на пристройка в нов тухлен блок | София

“Изключително съм доволен от изпълнението на ремонта. Проактивно бе организиран в подходящ ден от гледна точка на метео условията. Разбрахме се какво и как да се направии, като ми бяха дадени препоръки. Качествно изпълнение с договор и гаранция. Препоръчвам !”

Виж всички мнения

Опит


Професионалисти в областта на покривните ремонти. Квалификация - Дипломирани за монтажници, стройтелство и текеджийство. Фирмата вече работи повече от 15 години на пазара за по-бързо изпълнение с нашите партньори: "ВАС", "Modera", "VJF", "Изосистеми", "Алпина+" Нор Топ

Специализация и квалификации


Ремонт на покриви, покривно тенекеджийство, изграждане на нови и ремонт на стари покриви, американски безшевни олуци, усвояване на навеси и балкони, изграждане на навеси, ремонт на течащи тераси, усвояване и приобщаване на тавански помещения, битумни керемиди, хидроизолаци на басейни, зидане на преградни стени, алпинисти, топлоизолация от въже и от скеле, ремонт на трудно достъпни места, полагане на течни и битумни хидро изолации, навеси от поликарбонатни плоскисти вътрешни ремонти дейности, дъревни и метални конструкци, тенти, барбекюта, обшивки, монтаж на покривна восточна система, дренажни системи и др.