1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


2. Енергийна ефективност

По специално в сферата на енергийна ефективност на сгради, обследване за енергийна ефективност, соларни инсталации, фотоволтаични системи, възобновяеми енергийни източници, всички подкатегории.


3. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


4. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


5. Общи работи

По специално в сферата на монтаж на простор, пробиване на стена, сваляне на радиатор, извод за абсорбатор, поставяне на кабелни канали, монтаж на стъклен параван, поставяне на метална решетка, смяна на панти, почистване на дограма, монтаж на стойка за телевизор, поправка на панти, демонтаж, монтаж на куки.


6. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, разчистване на тревни площи, всички подкатегории, дренаж, терасиране, изравняване на терен, интериорно озеленяване, фрезоване.


7. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.


8. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка върху гипсокартон, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, циментова шпакловка, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


9. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


10. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, неопор /basf/ 5 см., стиропор /eps/ 10 см., стъклофибърна армираща мрежа, монтаж на неопор /basf/ 10 см., външна винилна облицовка - сайдинг.