1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, облепване с найлон, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с латекс един цвят, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


2. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка.


3. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, стиропор /eps/ 10 см., външна винилна облицовка - сайдинг.


4. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка.


5. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, вътрешна изолация, шумоизолация, външна изолация с неопор.


6. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли.


7. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет, редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, поставяне на подложки, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


8. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка върху гипсокартон, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шлайфане, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.