Добре дошли на бизнес профила на Токо


Производство и монтаж на опънати тавани. 

Сухо строителство е основна сфера на работа.


Опит


ОПЪНАТИЯТ ТАВАН е оригинална и в същото време гениално проста идея за оформяне на всеки таван в класически или модерен стил като подчертава индивидуалността на помещението. Чрез него се постига идеално равна повърхност. Под опънатия таван остават всички проблеми като пукнатини, неравности, комуникации и други.
Опънатият таван , изработен от „
ТОКО ООД” е изделие от отделни PVC платна, разкроено по размерите на помещението, с оглед на неговите особености. Изготвя се от тънка винилова лента, която се прикрепва към алуминиеви или PVC конструкции. Всеки опънат таван се изработва индивидуално. Може да бъде направен на едно или няколко нива. Тези нива спомагат помещението да се раздели на функционални зони. Формите са най-разнообразни: класическа геометрия и съчетание от геометрични фигури, огънати форми, криви линии и други. . Опънатият таван е много еластичен, не пропуска вода и е нечувствителен на конденз, не гори и не е токсичен, може да се мие-това го прави универсален - при хотели, заведения, кабинети, офиси и магазини, в къщи - за бани, тоалетни, коридори, кухни и холове. Монтажът е бърз, чист и безшумен, без допълнителна носеща конструкция. Уникален блясък с неизчерпаема възможност на форми и комбинации с фигури от гипсокартон.Използувайки диодните технологии и полупрозрачно платно, става възможно изпълнението на светещ таван.

Специализация и квалификации


Монтажът е бърз, чист и безшумен. Изпълнява се в кратки срокове (от 1 ден) от наши висококвалифицирани специалисти преминали обучение в Русия. Опънатите тавани изискват голям професионализъм, който притежават нашите работници, които по най-съвременни методи превръщат в реалност най-смелите Ви идеи. Благодарение на техния опит, опънатите тавани дълго време ще Ви радват със своята оригиналност. Възможно е те да се демонтират или сменят във всеки един момент, когато го изискват нуждите, модата или желанието Ви. 0897896459.