17 оставени мнения от 32 извършени проекти
4.76 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Николай Петров преди 4 месеца за Частичен ремонт на баня и тоалетна | София

“Перфектно се справи с работата и с допълнителните непредвидени неща, които излизаха постоянно. Веско се оказа много точен и отговорен човек и дори станахме приятели. Не пуши и винаги се старае да почиства след себе си. Прегоръчвам го за всякакъв тип ремонти.”

Виж снимки
Явор Вълчинов преди 4 месеца за Ремонт на баня | София

“Супер работа свърши, много съм доволен. Много е търпелив и обръща внимание и на най-малките детайли. Имах и допълнителни, непредвидени изисквания, с които Веско се съобрази и изпълни. Оставя винаги чисто след себе си.”

Виж снимки
Ивайло Даскалов преди 19 месеца за Демонтаж на електрическо котле | София

“Работата беше извършена добре! Препоръчвам!”

Виж снимки
Георги Янчев преди 21 месеца за ВиК Услуги | София

“Препоръчвам силно услугите на Веселин!
Всичко необходимо беше завършено в рамките на един ден - Долен шкаф за баня, горен шкаф с огледало и стъклен параван.
Разбрахме се предварително, след което Веселин закупи всички необходими материали (предостави касов бон) и постави шкафовете и паравана перфектно. След като приключи с работата, почисти и изхвърли всички боклуци.
Изключително точен и коректен човек. Останах с много добри впечатления и ще се обръщам към него и за други ремонти.

Георги”

Станислав Иванов преди 21 месеца за ВИК + ЕЛ - Монтаж | София

“Съвестен, отговорен, приключихме работата без проблеми. Препоръчвам го на 100%!!”

Димитър Николов преди 21 месеца за ВиК услуги | София

“Допълнителните трудности бяха решени. Крайният резултат е ок като остава да се докаже във времето... (има подземна връзка, която тепърва ще се тества за здравина).”

Виж снимки
преди 69 месеца за Рафтове от дърво | София

“Отлична работа! Проектът бе изпълнен в срок и без никакви забележки, спазвайки всички мои изисквания. Веселин също може да Ви помогне с ценен съвет или идея. При нужда със сигурност бих го потърсил отново.”

преди 70 месеца за Решетка за радиатор за детска градина | София

“Проектът беше изпълнен в срок. Имахме малки проблеми със стиковането по между ни, както и леко забавяне от страна на изпълнителя поради технически причини. Майсторът даваше добри съвети как да бъде свършена работата и в крайна сметка проектът беше реализиран качествено.”

Виж снимки
Георги Иванов преди 20 месеца за Поставяне на плочки в баня след авариен ремонт | София

“Не препоръчвам.Причини:
- сменени плочки, но част от новите плочки бяха предадени надраскани защото не са ги пазили.
- след обещание да се довършат 2 дребни неща това не се случи. Смяна на връзка на мивката заради появил се теч по време на ремонта и нов фиксинг за тоалетна хартия).Тоест банята не беше върната готова за ползване.
- изрази от типа “Гоше и това ако неможе да си свършиш ти”- след като си плащам за всичко чинно колкото ми се каже и не правя проблеми. Бих предпочел да ми се каже реална крайна цена за всичко.
Позитиви:
- приятен човек. Добър човек е.
- цената за труд е добра
- Благодарен съм все пак, защото Веселин се отзова бързо, но заради горните неща ще търся други изпълнители за по-важни ремонти.”

Виж снимки