Защо сграда Горица е най-добрият нов проект в квартал Овча купел?

Публикувано на 04/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 3 954 пъти

Овча купел е кварталът, който привлича все повече внимание към себе си и става един от предпочитаните в София. Сред многото нови сгради, проектът Горица изпъква като най-добрият нов проект, който не трябва да бъде пропуснат.

Сградата Горица е не просто един проект за строителство, тя е истинско произведение на изкуството, където всичко е обмислено до най-малкия детайл. Нейният архитектура е модерна и изискана, като в същото време запазва традиционния стил на квартала и пленява с красив дизайн и съвременни характеристики.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com.


Защо Горица заслужава внимание?

Отговорът е многопластов, но ще ви представим някои от най-значимите фактори, които ни карат да мислим така.

Горица е проектирана с мисъл за комфортно и луксозно жилище, където всеки може да се почувства като у дома си. В сградата няма компромиси по отношение на качеството, което прави този проект един от най-желаните. 

Апартаментите в нея са с високи стандарти на изпълнение, като всеки елемент е специално подбран, за да съответства на най-прецизните очаквания на клиентите. 

Сградата разполага с модерни общи части, асансьори и много други удобства за един безкомпромисен комфорт на жителите.

Освен това, Горица е разположена в квартал с много зелени площи, което я превръща в идеалното място за онези, които обичат да се наслаждават на отдих и релакс на открито. Спокойно може да кажем, че сграда Горица предлага балансирано съчетание между удобство, комфорт и зеленина. 

Към всичко това добавяме и удобното местоположение. Локацията на сградата е комуникативна и предоставя лесен достъп до градския транспорт, а това е много важен момент за хора с динамичен градски живот.


Усещане за спокойствие и уют

Сграда Горица е проект, който се отличава с уютна и спокойна атмосфера, която ще ви направи да се почувствате у дома. Мястото е избрано внимателно и е разположено на тиха и спокойна улица в квартала, където може да се насладите на спокойната част на големия град.

Обекта е реализиран със съвременни технологии, висок професионализъм и безупречен контрол на качеството за да гарантира максимален комфорт и качество на живот. Тук всеки детайл е създаден с мисъл за удовлетворението на бъдещите собственици. За вътрешните пространства са използвани висококачествени материали, които гарантират надеждност при експлоатация и красив завършен резултат.  

Отоплението и охлаждането на всеки апартамент са осигурени от високоефективни системи, което ще намали разходите ви за енергия.

В сградата има красив и модерен вход с контрол на достъпа и видеонаблюдение. Има асансьори от най-висок клас, който се движат безшумно и бързо, както и обща тераса за всички жители на сградата. Една от най-големите предимства на Сграда Горица е, че в нея има паркинг, който е много важен за жителите на квартала. Това прави живота по-лесен и удобен, особено за тези, които имат автомобил.


Жилищата

Създаването на проекта е започнал с идеята за светлина, въздух и хармония. И именно това се вижда във всяко от жилищата в сградата. Горица предлага модерни и функционални апартаменти, подходящи за всички нужди и предпочитания. Тук Ви очакват студиа, едностайни и двустайни апартаменти, както и пентхауси.  

При проектирането на жилищата фокусът е ориентиран към простора и това е решено с големи прозорци, които позволяват на естествената светлина да достига  всяка стая и да изпълва и най-отдалечените кътчета. Функционални кухни, просторни спални, модерни бани са само част от характеристиките на сграда, които ще ви убедят, че това е на-добрият проект на квартала.

При строителството на сграда Горица е акцентирано на материали и системи от утвърдени производители, които не само гарантират дълготрайност, но и осигуряват най-високо качество на живот в новия дом. От избора на входните врати до облицовката на сградата, всеки детайл е прецизно  избран с повишено внимание към качеството.

В Горица не само интериора е невероятен. Всяко жилище предлага на жителите си прекрасна гледка и  просторни тераси, където можете да се насладите на сутрешно кафе с увлекателна книга или приятни разговори в прохладна лятна вечер.


Защо да изберете сграда Горица?

Сграда Горица е уникална по много начини. Тя се намира на много тиха и спокойна улица, която обаче е близо до главните булеварди и транспортни връзки. Това я прави много удобна за хора с интензивен и натоварен график. Сграда Горица е разположена на много добро място, близо до училища, детски градини и спортни съоръжения. Това е идеалното място за всички, които търсят комфортно и удобно жилище, където да отглеждат своето семейство и да се радват на спокойствие и хармония. 

В близост до сградата има множество магазини, ресторанти и кафетерии, където можете да се насладите на вкусна храна и напитки с приятели. Това е мястото, където можете да се чувствате уютно и спокойно, без да се отдалечавате прекалено много от градската атмосфера.

Една от най-важните причини да изберете Горица за своя бъдещ дом е стриктното спазване на всички съвременни стандарти за строителство. Това гарантира, че сградата ще бъде устойчива, здрава и сигурна. 


Открийте Вашия перфектен дом в Горица

Определено сграда Горица е един проект, който заслужава вашето внимание. Проект, при който висок стандарт и елегантен дизайн се сливат в едно, за да ви осигурят изискан стил на живот.

Ако търсите именно това, не пропускайте възможността да станете собственик на жилище тук, което надминава всички очаквания и ще ви накара да се чувствате у дома.


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта

Нов проект