SYN3RGY - ключът към Вашия просторен, уютен и функционален дом в центъра на столицата

Публикувано на 06/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 3 828 пъти

Всеки от нас търси перфектния дом, който да отговаря на всичките ни очаквания, изисквания…мечти.. Държим  да е просторен, уютен и функционален, но в същото време да бъде идеалното място за почивка и приятни мигове с любимите хора.. Именно това може да Ви предложи жилищна сграда SYN3RGY.

SYN3RGY е идеалното място за онези, които търсят перфектното жилище в центъра на столицата. Тя е проектирана да отговаря на високи очаквания и да предостави на Вас и Вашето семейство най-добрите условия за живеене.

SYN3RGY е проект на ЖСП Стил - компания с дългогодишен опит в строителството и развитието на жилищни проекти в България. Компанията е известна със своите иновативни решения, качествени материали и безкомпромисен подход към своите клиенти.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com


Модерен дизайн и архитектура

Сградата е проектирана от екип  с богат опит в областта на архитектурата и дизайна. SYN3RGY е обект с уникални форми и цветове, които създават магия и уют, а модерната архитектура и дизайн съчетават съвременните тенденции с уют и максимален комфорт. Във всяко жилище се улавя вниманието и идеята то да се превърне в мечтан дом дори на хората с най-високи критерии.

SYN3RGY е проектирана според динамиката на съвременния градски човек, който търси комфорт и перспектива в един от най-динамичните квартали на столицата. Сградата има модерна и функционална архитектура, характеризираща се с простота и изящество на формите.

Избраните материали с безкомпромисно качество  и системи допълнително подчертават елегантния стил и индивидуалност на сградата. SYN3RGY е впечатляващ резултат от прецизно реализиране на идеята,, което обединява три ключови елемента - високо качество на строителството, внимание към детайла и отговорност.


Локацията

Сградата SYN3RGY се намира на ул. „Черковна“, която е една от най-старите и исторически значими улици в София. Тя предлага уникална комбинация от централност и спокойствие, като същевременно е в сърцето на динамичен и развиващ се квартал. От тук имате лесен достъп до множество обществени и културни институции, търговски центрове, паркове и зелени площи. 

Локацията на сградата Ви дава възможност да се наслаждавате на комфортния и модерния начин на живот, който SYN3RGY Ви предлага, без да се отказвате от близостта до всичко, което Ви е нужно в града.


Удобство и комфорт

SYN3RGY е сграда, създадена именно за Вас и Вашето спокойствие и хармония. Това е мястото, което дава отговор на всички изисквания на съвременния градски живот. В строителството са използвани само висок клас материали и системи на утвърдени производители. Вложен е висок професионализъм и внимание към всеки детайл.

В апартаментите в SYN3RGY се усеща идеята това да бъде жилище изпълнено с удобство, максимална функционалност и комфорт. Независимо дали търсите двустаен, тристаен, четиристаен апартамент или мезонет, SYN3RGY има решение за Вас. Апартаментите варират от 62 м2 до 170 м2 и са проектирани така, че да осигурят максимална светлина и пространство. 

Благодарение на окачената фасада, Вие ще се наслаждавате на естествена светлина през целия ден. Всеки апартамент е уникален, с много простор и уют, който бързо ще покори сърцето Ви и ще се почувствате у дома. Фоайето и коридорите са с луксозно изпълнение по допълнителен интериорен проект, включващ мрамор, гранит и дърво, а безпроблемното придвижване между етажите е подсигурено от висок клас асансьор.

SYN3RGY Ви дава възможност да се насладите на ежедневие в хармония с природата в прилежащия към сградата двор. Тук ще имате възможност да се отпуснете и да общувате със съседи и приятели, а децата да се забавляват на свеж въздух. 

Идеята за сграда е да  предложи на своите жители зелена и екологична среда. Фасадното осветление и растенията, предвидени за откритите тераси, ще спомогнат за създаването на зелена среда, която освен красота да ще повиши нивото на комфорт.. Зелените площи и дърветата спомагат за по-чист въздух и създават благоприятна среда за отдих и релакс след напрегнат и динамичен ден.

На  безопасността в SYN3RGY е обърнато много внимание. Сградата е обезопасена с видеонаблюдение и охрана 24/7, за да се спокойни, че всичко ще бъде наред.


Защо да изберете SYN3RGY?

Защото SYN3RGY предлага изискан дизайн, модерна функционалност и комфорт в едно. Това е мястото, където можете да откриете перфектното жилище за Вас и Вашето семейство, на мечтаното място в центъра на София и да се почувствате у дома. Тук всичко е обмислено до най-малкия детайл, за да получите повече, от колкото очаквате. Сградата е снабдена с най-новите технологии и екологично чисти материали, за да имате най-доброто според последните тенденции в сектора.

SYN3RGY се отличава с уникален дизайн и визия. И не само това. Съчетавайки модерен дизайн, удобство и комфорт, това е идеалното място, където можете да създадете уютен и сигурен дом за себе си и своето семейство. Тук може да намерите перфектното жилище за своите нужди и желания. Ако търсите комфорт, уют и лукс, то SYN3RGY е ключът към Вашия просторен и функционален дом в центъра на столицата.

Не се колебайте да резервирате своето жилище в тази уникална сграда. Ще се насладите на всичко, което Ви трябва за един спокоен и изпълнен с удобства живот в столицата.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта

Нов проект