Удобство и комфорт

Последна редакция на 28/04/2024 от Люси Любомирова

SYN3RGY е сграда, създадена именно за Вас и Вашето спокойствие и хармония. Това е мястото, което дава отговор на всички изисквания на съвременния градски живот. В строителството са използвани само висок клас материали и системи на утвърдени производители. Вложен е висок професионализъм и внимание към всеки детайл.

В апартаментите в SYN3RGY се усеща идеята това да бъде жилище изпълнено с удобство, максимална функционалност и комфорт. Независимо дали търсите двустаен, тристаен, четиристаен апартамент или мезонет, SYN3RGY има решение за Вас. Апартаментите варират от 62 м2 до 170 м2 и са проектирани така, че да осигурят максимална светлина и пространство. 

Благодарение на окачената фасада, Вие ще се наслаждавате на естествена светлина през целия ден. Всеки апартамент е уникален, с много простор и уют, който бързо ще покори сърцето Ви и ще се почувствате у дома. Фоайето и коридорите са с луксозно изпълнение по допълнителен интериорен проект, включващ мрамор, гранит и дърво, а безпроблемното придвижване между етажите е подсигурено от висок клас асансьор.

SYN3RGY Ви дава възможност да се насладите на ежедневие в хармония с природата в прилежащия към сградата двор. Тук ще имате възможност да се отпуснете и да общувате със съседи и приятели, а децата да се забавляват на свеж въздух. 

Идеята за сграда е да  предложи на своите жители зелена и екологична среда. Фасадното осветление и растенията, предвидени за откритите тераси, ще спомогнат за създаването на зелена среда, която освен красота да ще повиши нивото на комфорт.. Зелените площи и дърветата спомагат за по-чист въздух и създават благоприятна среда за отдих и релакс след напрегнат и динамичен ден.

На  безопасността в SYN3RGY е обърнато много внимание. Сградата е обезопасена с видеонаблюдение и охрана 24/7, за да се спокойни, че всичко ще бъде наред.

Свързано:

Идеи и вдъхновения за дома и интериора SYN3RGY - ключът към Вашия просторен, уютен и функционален дом в центъра на столицата