SoHome Residential Park - гората и града в уютна връзка за Вашето бъдеще

Публикувано на 06/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 5 675 пъти

В София има едно място, наречено SoHome Residential Park, където вечнозелената гора и урбанистичната атмосфера се преплитат в една уютна връзка, за да ви предложат перфектното жилище за Вашите бъдещи преживявания. 

“Ела в твоя дом” е посланието, което отправя към Вас SoHome Residential Park. Неговите създатели вярват, че всеки заслужава да живее на комфортно и красиво място, заобиколен от зеленина, където е в хармония с природата и може да се наслаждава на всичко, което животът предлага. Именно на това дава отговор  SoHome Residential Park - да бъде уютно място, където всеки да се чувства в дома на мечтите си.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com


Какво е SoHome Residential Park?

SoHome Residential Park е жилищен комплекс, който е разположен на площ от 35 дка в прегръдките на прекрасна гора. Състои се от 10 модерни жилищни сгради, които предлагат всички необходими удобства и комфорт. 

Жилища са изградени с висококачествени материали и със съвременни технологии, които гарантират перфектно изпълнение, без аналог. Водени от идеята, че домът е мястото, където хората могат да бъдат щастливи и да се чувстват напълно комфортно, инвеститорите постигат впечатляващи нива на качество и крайният резултат завладява сърцето и ума на всеки.


Какво прави SoHome Residential Park толкова уникален?

Това е въпрос, който вероятно всеки ще си зададе. 

SoHome Residential Park преминава границите на обикновения жилищен комплекс. Това е  място, където градът и природата се сливат в една хармонична симбиоза, отговаряща на последните тенденции за зелено строителство и свързан с природата живот. 

Ако сте eco friendly ориентирани в своите житейски принципи, ще оцените тази възможност да се насладите на спокойствието на зелените зони, парковете и градините в комплекса, където можете да релаксирате и да заредите енергия за следващите си предизвикателства. Ако пък сте активен и динамичен градски човек, ще предпочетете близостта до удобства като търговски центрове, заведения и културни институции в столицата. В едно изречение - SoHome Residential Park дава отговор на всеки.

Но предимствата не спират тук.

SoHome Residential Park е проект, който не само ще промени начина, по който живеете, но и начина, по който мислите за света около Вас. Проекта предоставя на своите обитатели най-доброто преживяване, което може да се предложи един съвременен комплекс.

Страстта на създателите към красивите и уютни домове се отразява във всеки елемент, всеки детайл, дори и най-малкия.


Защо да изберете SoHome Residential Park за свой дом?

SoHome Residential Park е перфектното място за живеене, защото предлага онова, от което се нуждае в своето активно ежедневие съвременния човек. Жилища са създадени с мисъл за комфорта и удобството на хората. Усеща се вниманието, мисълта и стремежа да се предложи на всеки желаещ перфектния дом, където грижите и стреса да отстъпят място на спокойствието и максималния комфорт. Инвеститора не предлагат просто жилище, той предоставя  възможност за изживяване на щастливи мигове с любими хора сред изискана атмосфера.

SoHome Residential Park е идеалното място за тези, които търсят модерно и удобно жилище, в което да властва спокойствие и уют, но също така и за тези, които ценят бързия достъп до градския живот. Жилищният комплекс се намира на минути от центъра на София, като в същото време предлага балансираща връзка с природата и уютно усещане за домашен комфорт. Съблазнителната му локация е само началото на изживяването, което можете да очаквате от живеенето в So Home Residential Park. Определено място, където можете да се почувствате добре и да създадете спомени за цял живот.


Съвършеното жилище

Това не е просто дом, това е дом, където чувствата и усещанията говорят преди думите. Това е жилище - отговор на Вашите мечти и критерии. От първия до последния апартамент е внимателно проектиран, за да бъде уникален, функционален и модерен и да предложи комфорт, стил и възможности за персонализация.

 В комплекса ще намерите широка гама от апартаменти с една, две и три спални, където всеки един е създаден с внимание към детайлите и мисъл за комфорта на всеки член на семейството.

Просторни, уютни и модерни жилищата са ориентирани на юг, в изграждането на които са вложени висок клас естествени материали, в стремеж да се постигне максимална енергийна ефективност.

Жителите на комплекса разполагат и с богато разнообразие от удобства, сред които изцяло оборудвани фитнес зали, спа центрове, както и открити и закрити басейни. Паркът е изцяло охраняван и предлага голям брой паркинг места, които са на разположение на всеки един от жителите. Освен това, за най-малките на разположение са детски площадки и зони за отдих, където може да се насладите на спокойни и споделени с близки хора моменти.


Започнете своето преживяване наречено So Home Residential Park сега

 

Вече познавате SoHome Residential Park -комплексът,  който съчетава свежестта на зелената гора и съвременния градски живот. 

Инвеститорът Хъс Инвест е един от водещите инвеститори в сферата на недвижимите имоти в България. So Home Residential Park е първият инвестиционен проект в сферата на жилищното строителство, в който е вложено много старание и висок професионализъм. За неговата реализация са избрани материали от водещи световни производители на фасадни облицовки, дограма, стъкла, асансьори.

С право можем да определим  SoHome проект с три думи – естетичен, функционален и дълговечен, отговарящ на най-високите световни стандарти за качество и комфорт.

В SoHome Residential Park собствениците на имоти не са просто клиенти - те са част от едно голямо семейство.

Какво още можем да добавим? Освен не губете повече време. Започнете своето преживяване наречено SoHome Residential Park още сега. Нека Вашите мечти за модерен, “зелен” и комфортен дом се превърнат в реалност.


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта

Нов проект