Съвършеното жилище

Последна редакция на 09/05/2024 от Люси Любомирова

Това не е просто дом, това е дом, където чувствата и усещанията говорят преди думите. Това е жилище - отговор на Вашите мечти и критерии. От първия до последния апартамент е внимателно проектиран, за да бъде уникален, функционален и модерен и да предложи комфорт, стил и възможности за персонализация.

 В комплекса ще намерите широка гама от апартаменти с една, две и три спални, където всеки един е създаден с внимание към детайлите и мисъл за комфорта на всеки член на семейството.

Просторни, уютни и модерни жилищата са ориентирани на юг, в изграждането на които са вложени висок клас естествени материали, в стремеж да се постигне максимална енергийна ефективност.

Жителите на комплекса разполагат и с богато разнообразие от удобства, сред които изцяло оборудвани фитнес зали, спа центрове, както и открити и закрити басейни. Паркът е изцяло охраняван и предлага голям брой паркинг места, които са на разположение на всеки един от жителите. Освен това, за най-малките на разположение са детски площадки и зони за отдих, където може да се насладите на спокойни и споделени с близки хора моменти.

Свързано:

SoHome Residential Park - гората и града в уютна връзка за Вашето бъдеще