Secret Gardens, Лозенец - райските градини на модерния лайфстайл в сърцето на София

Публикувано на 01/06/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 01/06/2023 | Видяно 4 721 пъти

Почти винаги в нашите представи идеалното жилище е  хармонична симбиоза между природата и удобствата на големия град. Представите срещат реалността в Secret Gardens. Това е нова жилищна сграда в най-зеления и аристократичен квартал на София - Лозенец, която предлага луксозни апартаменти с изключителна архитектура и дизайн. Сикрет Гардънс е създаден за хора с високи изисквания към средата, в която живеят и които ценят качеството и стила. 

Този амбициозен и впечатляващ проект на BLD е вдъхновен от традициите на старата София и съчетава изисканост, уют и иновации. Проектът е реализиран съвместно с Atelier Serafimov Architects и представлява съвременна интерпретация на класическите принципи и ценности на столичното строителство.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com


Защо да изберете Сикрет Гардънс за вашия дом в София?

Secret Gardens е име със смисъл и послание. В него се преплитат вдъхновение и философия, които възродяват традициите в иновативен и елегантен стил и отразява визията на BLD за необикновена жилищна сграда в центъра на София, която да носи духа на старата аристократична архитектура и да съчетава традиция и модерност.  

Secret Gardens е оазис в сърцето на града, който пази своята тайна зад високи стени и само жителите на комплекса имат достъп до прекрасните градини, които го заобикалят. Това е мястото, където можете да избягате от шума и стреса на градската среда и да се потопите в океан от зеленина и спокойствие. Тук ще се почувствате като в приказка, изпълнена с тайнства, които очакват да бъдат открити.


Градините

Градините са основният акцент в Secret Gardens. Те придават живот и красота на комплекса, който има предимството на изключително удобната локация в големия град. Самостоятелното и почти парково озеленяване прави комплекса същински ботанически шедьовър.

Secret Gardens е приютил 1942 растения от 89 различни вида - иглолистни и широколистни дървета, храсти, лиани, цветя и декоративни треви, които прегръщат сградата и прилежащите към нея частни дворове на ниво партер. Така Secret Gardens предлага не само уютни жилища, но и свежест и хармония с природата и доближава проекта към модерното зелено строителство.


Апартаментите

Secret Gardens предлага 90 апартамента с уникални характеристики, които ги отличават от другите имоти в града. Една от тях е частната градина, присъединена към всеки апартамент на ниво Партер, освен голямата обща градина, на която всички жители могат да се радват. 

Но предимствата не спират до тук.  

Тези апартаменти са проектирани да бъдат място, изпълнено с много комфорт, Стаите са просторни и светли, като всяка спалня има самостоятелна баня. Кухните могат да бъдат отделяни от дневните стаи като независими помещения, което придава допълнителен щрих към семейния уют.  

Четиристайните апартаменти имат още един бонус - те разполагат и с тоалетна за гости. Какво ще кажете за това! 

Акцентът при терасите, с които разполага всяко жилище,  е техният размер и несъмнено прекрасният изгледът, което ги прави незаменима част от дома, където можете да се отпуснете след дълъг ден. 

За оптималния комфорт е добавена и висока шумоизолация на стените, достигаща нива много над допустимите според наредбата, уреждаща този въпрос. Във всеки детайл на жилищата са вложени мисъл и внимание с основната цел крайният резултат да бъде безупречен.

Към всичко това добавяме и екстри като подово отопление, вентилируема фасада от естествен варовик, алуминиева дограма Schüco, външни електрически ролетни щори и комарници, модерна система за отопление и климатизация, филтър за пречистване на питейната вода и самостоятелна термопомпена система и ТЕЦ. С една дума - мечта!


И още...

Това, което все още не сме споменали и което ще продължи да Ви очарова са допълнителните удобства, с които разполага Сикрет Гардънс

Secret Gardens е повече от жилищна сграда - това е цялостен комплекс, който ви предоставя множество удобства и привилегии. Тук ще откриете 24-часова рецепция в стил хотелско лоби, охрана и видеонаблюдение за вашата безопасност, модерен фитнес салон, зала за събития и поддръжка на комплекса за период от 3 години.  

Вероятно може да кажем и още нещо за този изумителен проект, но сме убедени, че  Secret Gardens  вече спечели сърцето Ви. Не пропускайте шанса да направите крачка в бъдещето където ви очаква модерния лайфстайл в сърцето на София. 

Посетете сайта на Сикрет Гардънс, от където може да научите повече подробности за този елегантен проект.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта

Нов проект