Апартаментите

Последна редакция на 03/05/2024 от Люси Любомирова

Secret Gardens предлага 90 апартамента с уникални характеристики, които ги отличават от другите имоти в града. Една от тях е частната градина, присъединена към всеки апартамент на ниво Партер, освен голямата обща градина, на която всички жители могат да се радват. 

Но предимствата не спират до тук.  

Тези апартаменти са проектирани да бъдат място, изпълнено с много комфорт, Стаите са просторни и светли, като всяка спалня има самостоятелна баня. Кухните могат да бъдат отделяни от дневните стаи като независими помещения, което придава допълнителен щрих към семейния уют.  

Четиристайните апартаменти имат още един бонус - те разполагат и с тоалетна за гости. Какво ще кажете за това! 

Акцентът при терасите, с които разполага всяко жилище,  е техният размер и несъмнено прекрасният изгледът, което ги прави незаменима част от дома, където можете да се отпуснете след дълъг ден. 

За оптималния комфорт е добавена и висока шумоизолация на стените, достигаща нива много над допустимите според наредбата, уреждаща този въпрос. Във всеки детайл на жилищата са вложени мисъл и внимание с основната цел крайният резултат да бъде безупречен.

Към всичко това добавяме и екстри като подово отопление, вентилируема фасада от естествен варовик, алуминиева дограма Schüco, външни електрически ролетни щори и комарници, модерна система за отопление и климатизация, филтър за пречистване на питейната вода и самостоятелна термопомпена система и ТЕЦ. С една дума - мечта!

Свързано:

Идеи и вдъхновения за дома и интериора Secret Gardens, Лозенец - райските градини на модерния лайфстайл в сърцето на София