Жилищата

Последна редакция на 03/05/2024 от Люси Любомирова

Създаването на проекта е започнал с идеята за светлина, въздух и хармония. И именно това се вижда във всяко от жилищата в сградата. Горица предлага модерни и функционални апартаменти, подходящи за всички нужди и предпочитания. Тук Ви очакват студиа, едностайни и двустайни апартаменти, както и пентхауси.  

При проектирането на жилищата фокусът е ориентиран към простора и това е решено с големи прозорци, които позволяват на естествената светлина да достига  всяка стая и да изпълва и най-отдалечените кътчета. Функционални кухни, просторни спални, модерни бани са само част от характеристиките на сграда, които ще ви убедят, че това е на-добрият проект на квартала.

При строителството на сграда Горица е акцентирано на материали и системи от утвърдени производители, които не само гарантират дълготрайност, но и осигуряват най-високо качество на живот в новия дом. От избора на входните врати до облицовката на сградата, всеки детайл е прецизно  избран с повишено внимание към качеството.

В Горица не само интериора е невероятен. Всяко жилище предлага на жителите си прекрасна гледка и  просторни тераси, където можете да се насладите на сутрешно кафе с увлекателна книга или приятни разговори в прохладна лятна вечер.

Свързано:

Жилищни проекти - жилища с акт 16 и на зелено Защо сграда Горица е най-добрият нов проект в квартал Овча купел?