Сграда ХАРМОНИЯ - къде се срещат класиката, актуалните тенденции и екологичността?

Публикувано на 06/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 15/05/2023 | Видяно 3 568 пъти

Представяме Ви сграда Хармония - един от най-атрактивните и модерни жилищни проекти в София. Този уникален проект изпълва с материално съдържание думата хармония. Сградата е разположена на изключително  удобно място в центъра на града, на пресечката на два главни булеварда - бул. "Драган Цанков" и бул. "Г.М. Димитров”, където можете да живеете в отлична координация с града и в същото време да се наслаждавате на комфорт, лукс и удобство.

Компанията АРТЕКСТ ИНЖЕНЕРИНГ цени стабилността, почтеността и иновативността и не прави компромиси с качеството. С висока отговорност към клиентите компанията създава сгради, които са екологични, функционални и много красиви. В сграда Хармония нейните създатели срещат класиката с актуалните тенденции и екологичността.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com


Запознайте се с Хармония

Хармония е съвременна и луксозна сграда, която ви предлага изискан и модерен стил на живот, точно такъв, за какъвто сте мечтали. Сграда Хармония се извисява със своите 16 етажа и предлага разнообразие от апартаменти с различни размери и разпределения.  Всички те са проектирани с изискан дизайн и функционалност, като са използвани висококачествени материали и технологии. Впечатляващо е вниманието към всеки детайл, прецизиран до съвършенство, за да ви осигурят комфорт, функционалност и уют. 

Можете да избирате между различни площи и разпределения, според вашите нужди и вкусове. Повечето от жилищата имат южно изложение и прекрасна панорамна гледка към Витоша или центъра на София. Интериорът на сградата е изпълнен с изисканост и лекота. Споделените части са обзаведени с качествени материали и мебели, задоволявайки и най-деликатния вкус.  Всички апартаменти имат висок клас оборудване и инсталации, надеждна изолация от топлина и шум и са оборудвани с инсталация за чист въздух. С една дума - съвършено!


С грижа към екологията

Един от най-важните аспекти на сграда Хармония е нейната екологичност. Тя е изградена по последните стандарти за енергийна ефективност и опазване на околната среда. Сградата използва алтернативни източници на енергия, като слънчеви панели и топлоизолация. Това не само спомага за намаляване на въглеродния отпечатък, но и за пестене на разходите за отопление и охлаждане.

 


И още предимства

Освен всички преимущества, осигуряващи комфорт и удобство, сградата има и много допълнителни предимства, които ще улеснят вашето ежедневие като подземен паркинг, озеленена покривна тераса, видеонаблюдение и контролиран достъп.

Едно от незаменимите  предимствата на Хармония е частният зелен парк, който се простира на 7 000 кв. м. пред сградата. Тук можете да се насладите на спокойствие и свежест в средата на шумния град. Паркът е облагороден с разнообразна растителност и цветя, а също така има и зони за отдих и развлечение за деца и възрастни.

Хармония не е само жилищна сграда, а и място за шопинг и бизнес. На първите два етажа ще намерите магазини, ресторанти, кафенета и офиси, които ще ви предложат разнообразие от услуги и продукти. Така ще можете да спестите време и да имате всичко необходимо на едно място.

Хармония е сграда с висок клас на строителство и обзавеждане. Сградата е изолирана от топлина и шум, а апартаментите са оборудвани с инсталация за чист въздух. Сградата има и модерна система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, за да ви осигури безопасност и спокойствие.


Защо да изберете сграда Хармония за свой дом?

Сграда Хармония е символ на различното самочувствие на София - синтез между класическата чистота и дръзката модерност. Тя е създадена с безкомпромисно качество, естетика и свежест, които излъчват изтънченост и лекота на обитаване. Сграда Хармония е мястото, където можете да живеете с енергията на София!

Сграда Хармония е мястото, където ще откриете своя дом в София. Тя е съвременна и луксозна сграда, която съчетава класическия стил с актуалните тенденции в архитектурата и дизайна. Тя е сграда, която уважава околната среда и предлага високо ниво на жизнен комфорт. Заповядайте да я разгледате отблизо!


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
13 извършени проекта

Нов проект