Запознайте се с Хармония

Последна редакция на 01/05/2024 от Люси Любомирова

Хармония е съвременна и луксозна сграда, която ви предлага изискан и модерен стил на живот, точно такъв, за какъвто сте мечтали. Сграда Хармония се извисява със своите 16 етажа и предлага разнообразие от апартаменти с различни размери и разпределения.  Всички те са проектирани с изискан дизайн и функционалност, като са използвани висококачествени материали и технологии. Впечатляващо е вниманието към всеки детайл, прецизиран до съвършенство, за да ви осигурят комфорт, функционалност и уют. 

Можете да избирате между различни площи и разпределения, според вашите нужди и вкусове. Повечето от жилищата имат южно изложение и прекрасна панорамна гледка към Витоша или центъра на София. Интериорът на сградата е изпълнен с изисканост и лекота. Споделените части са обзаведени с качествени материали и мебели, задоволявайки и най-деликатния вкус.  Всички апартаменти имат висок клас оборудване и инсталации, надеждна изолация от топлина и шум и са оборудвани с инсталация за чист въздух. С една дума - съвършено!

Свързано:

Жилищни проекти - жилища с акт 16 и на зелено Сграда ХАРМОНИЯ - къде се срещат класиката, актуалните тенденции и екологичността?