Сграда ХАРМОНИЯ - къде се срещат класиката, актуалните тенденции и екологичността?

Последна редакция на 01/05/2024 от Люси Любомирова

Представяме Ви сграда Хармония - един от най-атрактивните и модерни жилищни проекти в София. Този уникален проект изпълва с материално съдържание думата хармония. Сградата е разположена на изключително  удобно място в центъра на града, на пресечката на два главни булеварда - бул. "Драган Цанков" и бул. "Г.М. Димитров”, където можете да живеете в отлична координация с града и в същото време да се наслаждавате на комфорт, лукс и удобство.

Компанията АРТЕКСТ ИНЖЕНЕРИНГ цени стабилността, почтеността и иновативността и не прави компромиси с качеството. С висока отговорност към клиентите компанията създава сгради, които са екологични, функционални и много красиви. В сграда Хармония нейните създатели срещат класиката с актуалните тенденции и екологичността.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com

Свързано:

Жилищни проекти - жилища с акт 16 и на зелено Сграда ХАРМОНИЯ - къде се срещат класиката, актуалните тенденции и екологичността?