И още предимства

Последна редакция на 01/05/2024 от Люси Любомирова

Освен всички преимущества, осигуряващи комфорт и удобство, сградата има и много допълнителни предимства, които ще улеснят вашето ежедневие като подземен паркинг, озеленена покривна тераса, видеонаблюдение и контролиран достъп.

Едно от незаменимите  предимствата на Хармония е частният зелен парк, който се простира на 7 000 кв. м. пред сградата. Тук можете да се насладите на спокойствие и свежест в средата на шумния град. Паркът е облагороден с разнообразна растителност и цветя, а също така има и зони за отдих и развлечение за деца и възрастни.

Хармония не е само жилищна сграда, а и място за шопинг и бизнес. На първите два етажа ще намерите магазини, ресторанти, кафенета и офиси, които ще ви предложат разнообразие от услуги и продукти. Така ще можете да спестите време и да имате всичко необходимо на едно място.

Хармония е сграда с висок клас на строителство и обзавеждане. Сградата е изолирана от топлина и шум, а апартаментите са оборудвани с инсталация за чист въздух. Сградата има и модерна система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, за да ви осигури безопасност и спокойствие.

Свързано:

Жилищни проекти - жилища с акт 16 и на зелено Сграда ХАРМОНИЯ - къде се срещат класиката, актуалните тенденции и екологичността?